Nicu Cioancă, mesaj către românii din străinătate: ”Haideți acasă, dați-l jos pe Dragnea, dar nu mai plecați dacă vă pasă de țara voastră!”

 -  -  115


Îndrăgitul interpret de muzică populară Nicu Cioancă a lansat în spațiul public un mesaj către românii plecați în afara granițelor țării. Aflat în aceste zile în Spania, Nicu Cioancă a avut ocazia să poarte discuții cu români plecați de foarte mult timp din țară, dar despre care spune că ”au aceeași dragoste de România, doar că nu se pot întoarce pentru că nivelul de trai din România e mult mai scăzut decât peste hotare”.

”Se apropie 10 – 11 august și i-am văzut pe foarte mulți compatrioți extrem de hotărâți, atât din țară cât și din diaspora, ca prin acțiunile lor, să schimbe această țară! Apreciez inițiativa dar vina nu e numai a lui Dragnea părerea mea … pe Dăncilă nu o mai pomenesc ca ea săracă e nevinovată … nu avea nicio clipă ce cauta în fruntea Guvernului! … Vina e a multora care stau bine mersi în ministere, companii de stat, instituții publice, primării pe salarii frumușele și nu schimbă nimic în viața și comportamentul lor pentru a aduce beneficii statului de la care avem atâtea așteptări… Vă dau un sfat tuturor : urmăriți un film interesant “La cabana” poate așa reușim să fim mai buni să nu judecăm și să schimbam ceva în lumea asta începând cu noi înșine …” a scris pe pagina personală de pe o rețea de socializare Nicu Cioancă.

În opinia interpretului de muzică populară, vinovat pentru ceea ce se întâmplă în prezent în țară ar fi chiar poporul.

”Vinovați suntem cu toții … De ce? Din 1989 toți cei care au condus tara și-au bătut joc de ea prin toate acțiunile și legile pe care le-au votat în cunoștință de cauză și mai sunt unii care sunt la al 3 lea sau al 4 lea mandat de parlamentar și încă nu se lasă…. Plecați trădătorilor!!! Nu ați făcut nimic benefic pentru acest popor … După ce s-au deschis granițele și au putut pleca fără viza sute de mii apoi milioane de români v-ați părăsit țara și ați plecat în Occident fără să vă pese de cei care o vindeau pe ascuns ca Iuda pentru câțiva arginti … Nu vă fac trădători dar aveți și voi vina voastră … Politicienilor, dacă poporul nu vă mai vrea aveți demnitate … demisionați … În țară sunt firme care nu găsesc meseriași să lucreze nici cu 50 70 90 £ sau mai mult pe zi, dar vă pierdeți în continuare tinerețea și munciți unii ca și “sclavii” în străinătate în condiții f grele poate pe bani mai putini sau mai multi… Haideți acasă… Dați-l jos pe Dragnea… Dar… NU MAI PLECAȚI DACĂ VĂ PASĂ DE ȚARA VOASTRĂ!” a mai adăugat Cioancă.

Artistul este de părere că ”doar schimbând întregul sistem politic, mentalitate lor și a noastră și cu o voința generală a tuturor celor care avem sânge de român putem face ca această țară, România, să fie, așa cum ar fi trebuit să fie dacă ar fi avut în frunte oameni care să o iubească, una din cele mai puternice din Europa”. 

FOTO: Facebook – Nicu Cioancă

1 notes
5 views
bookmark icon

One thought on “Nicu Cioancă, mesaj către românii din străinătate: ”Haideți acasă, dați-l jos pe Dragnea, dar nu mai plecați dacă vă pasă de țara voastră!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.