Niculae a fost MAZILIT în emisunea lui Linca! A dat pariu cu moderatorul că va merge pe bicicletă în slip… dacă NU se fac 30 de km de pistă până-n 2020! În rest, viceprimarul a dat vina pe Crețu și a făcut ce știe mai bine: promisiuni și proiecte de sertar!

 -  -  33310


Viceprimarul Cristi Niculae e șeful PSD pe municipiu și se vrea a fi candidatul de primar! Acesta a fot chemat în emisiunea Corner și a vorbit despre: pârtia de schi, parcul de aventură, piste de bicicletă, finanțarea fotbalului și alte investiții.

Smotocit bine de tot de către moderatrul Adrian Linca, viceprimarul PSD s-a revanșat în fața susținătorilor și a prezentat investițiile ce vor urma în cadrul unei emisiuni ulterioare, moderată de Cristian Berari!

La emsiunea lui Linca, viceprimarul Niculae a fost băgat în corzi și a bâjbâit pe tot parcursul emisiunii! Fără să fie ordonator principal de credite, viceprimarul s-a chinuit să explice că are puteri limitate în administrație și a găsit diverse scuze, în funcție de subiect!

Iată o sinteză a emisiunii transmisă de AS-TV:

despre pista de schi, Niculae a spus că de fapt e de vină Crețu, că NU vrea să investească și să mai cumpere 4 tunuri de zăpadă. Cu toate astea, Niculae a promis că în 2 luni va face ca suprafața de alunecare să fie remediată.

“Eu sunt viceprimarul orașului, NU sunt primarul orașului.. și am și eu nște puteri limitate. NU eu gestionez pârtia de schi, domnul primar se ocupă direct de această problemă!” – a spus Niculae.

Parcul de Aventură: proiect eșuat, care înseamnă 3 tiroliene la 1,5 – 2 metri de sol și 10-12 căsuțe în copac! Viceprimarul s-a scuzat pentru faptul că arborii din Wonderland au o înălțime redusă și de aceea NU e spectaculos! Un parc unde NU prea ai ce face! – a spus moderatorul Adrian Linca.

“NU-i oprește nimeni pe bistrițeni să meargă în Parcul de Aventură!” – a spus Nicule.

Despre așa-zisele piste de Downhill existente în zona pârtiei de schi, moderatorul Adrian Linca l-a calmat rapid când i-a spus că acele poteci existau… sunt doar cărări ce au fost semnalizate.

Parcul de aventură din Wonderland este un fiasco și NU a avut impactul estimat de autorități care în fapt au vrut să se scoată și să spună că pârtia de schi este utilă și vara! 

Niculae se lansează în prmisiuni: Primăria va demola stadionul din Parc și construiește altul,în Wonderland! Nimic despre sursa de finanțare, doar povești!

Despre stadionul Jean Pădureanu, viceprimarul a spus că va fi demolat și astfel se va prelungi Parcul Municipal și întreaga zonă de agrement. Cristi Niculae a spus că un stadion nou va fi construit în Wonderland. Nimic despre sume, surse de finanțare, termene de finalizare. A rămas la varianta de poveste!

Cumpărarea stadionului ar fi o variantă, dar sumele înaintate pentru cumpărarea stadionului Jean Pădureanu sunt enorme: aprox. 8 MILIOANE de euro!

Despre finanțarea sportului, Cristian Niculae s-a scuzat și a dat vina pe legea sportului, care se află la Senat! Din nou, moderatorul a spus că orașul Dej a finanțat de 8 ani încoace fotbalul local, în timp ce Bistrița NU a dat niciun ban. Viceprimarul s-a eschivat și a invocat sistemul legislativ interpretat într-un anumit mod de compartimentul de profil din Primăria Bistrița.

Niculae , în slipi pe bicicletă dacă NU se fac 30 de kilometri de piste în 2 ani!

Despre pistele de biciclete, promise acum 10 ani, Niculae a spus că în următorii 2 ani, municipiul va avea 30 de kilometri de piste… din Unirea de la Trifan până în Viișoara, în zona fostei benzinării Gomar Lux: dus-întors 30 de kilometri. Asta ar fi investiția pe Linia Verde proiect european.

În paralel, Primăria mai are un proiect ce prevede 50 de kilometri de piste… proiect finanțat din bani europeni și aflat la stadiul de documentații!

Viceprimarul a acceptat un pariu riscant și a spus că dacă NU se vor realiza 30 de kilometri de piste până-n 2020… el va merge cu bicileta prin oraș purtând slipi!

Ștrandul Codrișor: promisiuni ne-onorate – lipsa unui gazon de iarbă și insuficiente șezlonguri. Moderatorul Adrian Linca i-a atras atenția acestor promisuni neonorate, dar viceprimarul s-a eschivat! 

Cristi Niculae, băgat la înaintare să spele imaginea PSD-ului! Viceprimarul mai are “de mâncat la fasole”… a fost făcut K.O de Linca, într-o emsiune lejeră, despre sport!

Cu sau fără Crețu în prim-plan, un lucru e cert: Primăria Bistrița suferă crunt la capitolul imagine și instituția NU are o strategie corespunzătoare. Ovidiu Crețu și staff-ul PSD din care face parte și Niculae buctează constant prin proiecte infime, prezentate ca mari-realizări: pasaje asfaltate, pseudo parcul de aventură, cârpelile de pe carosabil… metode prin care mai mult provoacă reacții negative ale opiniei publice.

Singura salvare a PSD-iștilor o reprezintă promisiunile despre fondurile europene care vor fi implementate abia pe final de mandat! Pariu riscant al administrației Crețu, care va băga orașul în șantier și va bloca traficul și-așa sufocant! Promisiunile lansate în spațiul public NU mai reprezintă mare-lucru, depoarece administrația Crețu a avut la dispoziție 10 ani să implementeze proiecte de anvergură, dar a ignorat total infrasturctura, urbanismul, traficul, sportul, cultura… capitole la care Bistrița suferă masiv. 

Mai jos puteți vedea emisiunea INTEGRALĂ!

3 bookmark
3 notes
35 views
bookmark icon

3 thoughts on “Niculae a fost MAZILIT în emisunea lui Linca! A dat pariu cu moderatorul că va merge pe bicicletă în slip… dacă NU se fac 30 de km de pistă până-n 2020! În rest, viceprimarul a dat vina pe Crețu și a făcut ce știe mai bine: promisiuni și proiecte de sertar!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.