Ultimele noutati

Alegeri interne în PSD! Preia Cristian Niculae comanda Organizației Municipale? Oricum, Crețu-i MIEZUL PSD-ului și ar fi greu de bătut, dacă NU se dă la o parte !

Organizația Municipală a PSD se pregătește de alegeri. În ultimii 10 ani, structura de partid fost condusă de primarul Bistriței Ovidiu Crețu, de Alexandru Bria (interimar pentru o scurtă perioadă), de Doina Pană și de viceprimarul Cristian Niculae (deocamdată interimar).
Cristian Niculae este favorit în această cursă, reprezintă noul val din PSD și este omul susținut de Radu Moldovan. Niculae a avut o ascensiune fulminantă și în câțiva ani a ajuns să fie viceprimar, din inspector la Garda de Mediu și un posibil candidat la Primăria Bistrița.

Funcția de președinte al Organizației Municipale NU garantează o viitoare candidatură pentru Primăria Bistrița, dar viitorul președinte ar controla susținerea celorlalte organizații P.S.D: de Tineret, de Femei, de pensionari.

Crețu-i MIEZUL PSD-ului și ar fi greu de bătut, dacă NU se dă la o parte !

Chiar dacă NU ar candida pentru funcția de președinte al PSD pe municipiu, primarul Ovidiu Crețu este un nume cu greutate în plan electoral și are notorietate ridicată, formată în cei 10 ani de prezență pe scena politică. Prin resursele financiare, expunerea media și sistemul creat la toate nivelurile, Crețu are susținătorii lui fideli, iar în ecuația puterii, rămâne de văzut dacă primarul va transfera treptat din putere și influență către viitorul președinte de organizație sau dacă vor începe lupte interne. La alegerile locale, Ovidiu Crețu a fost locomotiva de partid care a a adunat 12.000 de voturi și PSD-ul conduce detașat în Consiliul Local cu 11 mandate.

 

cretu15

a0-Copy2

 

 

 

 

 

 

În urma dispoziției Biroului Permanent Județean al PSD Bistrița-Năsăud, Comitetul Executiv Municipal PSD Bistrița a hotărât ca în data de sâmbătă 2 septembrie, ora 10.00, la Palatul Culturii să aibă loc Conferința Organizației Municipale PSD de dare de seamă și alegeri.
”Cei care întrunesc condițiile statutare și doresc să facă parte din conducerea Organizației Municipale PSD Bistrița sunt așteptați pentru depunerea candidaturilor la sediul Partidului Social Democrat, situat pe strada Gheorghe Șincai nr. 3-5 până la data de 01.09.2017, ora 12.00”, informează PSD Bistrița.

Rămâne de văzut dacă actualul viceprimar al PSD va avea contracandidat la cursa internă. Ovidiu Crețu NU s-a pronunțat deocamdată în privința candidaturii pentru Organizația Municipală, pe care a mai condus-o în trecut.

 

Citiți și: 

1a-Copy

Radu Moldovan se BAGĂ pe zona lui Crețu! Șeful MARE al PSD a dat comanda: “străzile din Bistrița să fie prioritate zero!” Chiar dacă el are treabă “la Județ”, NU ar exclude credit din bancă pentru aceste investiții! Cum comentați?
Comentarii

  • Dute Balane cu visele tale. Il cunosti asa de bine de iti dai cu parerea? Poate investitorii imobiliari sa-l cunoasca bine si cei de la Amareto.

  • Mata blanda zgaraie rau. Niculaie asta e la fel de arogant ca si Cretu. Pentru cine il cunoaste. La ridicat tata-su, la fel ca si pe Cretu.

  • Balan Marius - contribuabil

    In PSD este musai loc de o schimbare. Ea poate veni de la tanarul CRISTIAN NICOLAE om cu alta tinuta , cel putin cu bun simt si fara AROGANTA. Talibanii si cei care miroasa a naftalina trebuie trecuti la penzie. Succes CRISTI NICOLAE, iar Cretu si altii la fel de mofturosi cat de repede la penzie!

Caricatură

Ziar de Bistrita