Eveniment

Ninge în Pasul Tihuța; drumarii acționează cu cinci utilaje de deszăpezire pe DN 17

 -  - 


Ninge în zona de munte a județului Bistrița-Năsăud, astfel că drumarii sunt nevoiți să intervină pentru a asigura condițiile necesare pentru buna desfășurare a circulației rutiere. 

Șeful Secției de Drumuri Naționale Bistrița din cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Cluj, Alexandru Slavita, a precizat că în acest moment ninge în Pasul Tihuța, astfel că pe DN 17 se acţionează cu cinci utilaje de deszăpezire, care împrăștie material antiderapant.

Ninge acum în Pasul Tihuța, dar acționăm cu material antiderapant. Utilajele noastre sunt acolo, intervin și curăță drumul, în special între km 104 – 116. În rest au fost mai mult ploi. Partea carosabilă deja e curată, nu avem probleme sau blocaje”, a spus Alexandru Slavita, care a completat că drumarii au acționat pe DN 17 încă din noaptea de vineri spre sâmbătă.

Și reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași au anunțat că și ei intervin pe DN 17, în Pasul Tihuța, dar pe teritoriul județului Suceava.

Alexandru Slavita a mai precizat că a nins slab și în Dealul Ștefăniței, astfel că drumarii au acționat cu două utilaje și pe DN 17C.

Conducătorilor auto li se recomandă să circule cu atenție și să aibă autovehiculele echipate corespunzător.

169 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.