Ultimele noutati

Fericiti cei prigoniti pentru dreptate? Senatorul Ioan Deneș, prigonit de comunitățile “gay”! Replica LOR: “să-și ceară scuze public față de comunitatea LGBT pentru că și noi plătim taxe!”

Un grup format din aproximativ 30 de persoane a protestat sâmbătă în fața sediului PSD din București. Lider de grup a fost Remus Cernea, inițiatorul proiectului de lege privind parteneriatul civil între persoanele de același sex. Homosexualii și ceilalți reprezentanți LGBT au reacționat la declarațiile senatorului Ioan Deneș care a declarat vineri că anumite comportamente cum ar fi ținutul de mână în public al persoanelor de același sex îi lezează libertatea!

Grupul restrâns de protestatari a strigat în fața sediului PSD, au purtat steaguri în culorile curcubeului și s-au ținut de mână. Sediul PSD era închis iar purtătorul de cuvânt al partidului a refuzat să comenteze! Reprezentanții comunității gay i-au cerut lui Deneș să-și ceară scuze public, deoarece și ei plătesc taxe!

d2

d1

 

 

 

 

 

Ce a zis Deneș:

“Eu nu am nimic cu acele persoane de același sex cum se manifestă în locuința în care stau. E problema dumnealor, o respect, respect intimitatea, dar în momentul în care dorești să externalizezi acest comportament pe care eu consider că-mi încalcă libertatea. Libertatea mea: de a merge pe stradă cu copilul sau cu nepotul și să mă întrebe copilul care este familia care este normală: cea pe care o vede acasă și în care l-am crescut sau cea care o vede pe stradă? Eu spun că sensul legalizării parteneriatului civil ăsta este de fapt… ce-și doresc acele persoane care susțin. Când o să apară legea eu o s-o respect, dacă n-o să apară, NU au voie să facă acest lucru, pentru că NU este lege!” a declarat senatorul PSD Ioan Deneș.

Citiți și:
t3 400VIDEO: Senatorul Ioan Deneș (PSD) NU vrea ca persoanele de același sex să se țină de mână pe stradă: “Îmi lezează libertatea!”

 

 
Comentarii

Caricatură

Ziar de Bistrita