Noi amenzi pentru lipsa măștii de protecție, încălcarea restricțiilor de circulație sau nerespectarea măsurii de carantină

 -  -  984


Forțele de ordine din Bistrița-Năsăud au aplicat, în ultimele 24 de ore, noi amenzi pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemia de coronavirus, cuantumul total al acestora ridicându-se la 8.500 de lei.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, sancțiunile au fost aplicate pentru lipsa măștii de protecție, încălcarea restricțiilor de circulație sau nerespectarea măsurii de carantină.

”Pentru neregulile constatate în ultimele 24 ore, forțele de ordine au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.500 de lei. Din totalul acestora, 29 de sancţiuni, în valoarea de 3.000 de lei au fost aplicate pentru nepurtarea măştii sanitare de protecţie, 13 sancţiuni, în valoare de 2.500 lei pentru nerespectarea interdicţiei privind deplasarea/libera circulaţie în intervalul orar 23:00-05:00. Trei persoane au fost depistate că nu au respectat măsura carantinării şi au fost sancţionate cu 3000 de lei, pentru părăsirea locului de carantinare. Totodată, cu privire la aceste cazuri, a fost informat Centru Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Bistriţa-Năsăud pentru a dispune şi alte măsuri complementare conform competenţei”, informează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La acțiunile din ultimele 24 de ore au participat 161 de angajați ai instituțiilor cu atribuții de control. Scopul acestor acţiuni este acela de a face pe oameni să înțeleagă că este esențial ca măsurile de protecție sanitară și cele de distanțare să fie în continuare respectate.

0 notes
109 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *