Noi campanii de vaccinare în municipiul Bistrița, în apropierea unor biserici

 -  -  11174


Autoritățile din Bistrița-Năsăud continuă campaniile de vaccinare împotriva COVID-19, anunță Instituția Prefectului. La finalul acestei săptămâni, mai exact în ziua de duminică, un punct mobil de vaccinare va funcționa în curtea Bisericii ”Sfântul Dumitru” de pe strada General Grigore Bălan din Bistrița.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, o acțiune similară a fost organizată și pe parcursul zilei de joi, când Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița a amenajat un punct mobil de vaccinare în fața Bisericii ”Sfânta Ana” din municipiu. Un număr de 159 de bistrițeni au ales să se vaccineze prin intermediul punctului mobil, ceea ce a determinat autoritățile să ia decizia de a continua aceste acțiuni și în zona altor unități de cult.

”Organizarea acțiunilor de vaccinare în fața lăcașurilor de cult este eficientă, iar acestea vor continua”, a precizat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Astfel, pe parcursul zilei de duminică (24 octombrie), între orele 10:00 -16:00, un punct mobil de vaccinare va funcționa în curtea Bisericii “Sfântul Dumitru” de lângă Spitalul Județean de Urgență Bistrița.

Astfel de acţiuni vor continua în zona altor unităţi de cult, în zilele de duminică şi de sărbători legale, când se vor oficia slujbe religioase.

La nivel judeţean, numărul total al persoanelor vaccinate cu schemă completă este, în prezent, de aproximativ 76.500.

1 notes
299 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *