Ultimele noutati

Vremea prea caldă e de vină! După ce zăpada NATURALĂ s-a topit, primarul Crețu dă un NOU termen pentru pârtia de schi: “să fie 5 zile cu temperaturi sub – 5 grade Celsius și INAUGURĂM pârtia!” Îl credeți pe cuvânt?

Primarul Ovidiu Crețu a dat un nou termen pentru pârtia de schi realizată cu bani din bancă. Invitat la o emisiune la AS-TV, Crețu a explicat că tunurile vor produce zăpadă numai dacă se vor înregistra temperaturi sub – 5 grade Celsius.

“Dacă va fi frig în nopțile care urmează să avem mai jos de – 5 grade Celsius să putem face cel puțin 4 nopți zăpadă… atunci în a 5-a zi inaugurăm pârtia. Suntem legați de temperatura de noapte!”  a declarat Ovidiu Crețu.

Crețu despre pârtia de schi: “NU este o tergiversare… tergiversarea e altceva!” Vizibil iritat, “cel mai bun primar din țară” explică varianta lui “de fofilare”!

Firma prietenului Tănase a luat contractul de 3 MILIARDE pentru întreținerea pârtiei de schi. A fost singura firmă participantă la licitație și-acum se chinuie să facă zăpadă!

Primăria NU a reușit să specializeze oameni din cadrul Direcției de Servicii Publice care să întrețină echipamentele. Tocmai de aceea, societatea EuroAlpin controlată de Dumitru Tănase a prins contractul de întreținere a echipamentelor de pe pârtie: telescaun, tunuri de zăpadă.

Firma a fost înființată în luna octombrie și a prins un contract de 295.000 de lei, fiind singura companie care s-a prezentat la licitație. Firma EuroAlpin va deconta doar ceea ce lucrează.

 

Crețu și termenele promise: 15 ianuarie, apoi a zis că “pârtia e făcută pe 20 – 30 de ani… dacă ratăm o lună și jumătate… e păcat, dar asta e!” apoi că NU știe când se inaugurează, acum vrea 5 zile cu – 5 grade Celsius!

“În 3 nopți am făcut zăpadă jumătate de metru de la bază și până deasupra lacului…. deci NU avem o problemă!” a declarat Ovidiu Crețu.

 

 

 

 

 

 

Zăpada naturală de pe pârtia de schi s-a TOPIT, iar acum firm EuroAlpin așteaptă zile friguroase ca să pună tunurile în funcțiune. Între timp, Crețu a lansat o nouă teorie și spune că se va schia pe zăpadă artificială… dacă și numai dacă vor fi 5 nopți cu – 5 grade Celsius.

Primarul NU-și asumă toate aceste gafe administrative și de fiecare dată s-a fofilat și a găsit cauze care țin de… “alții”: de băieții deștepți din energie, de tehnocrați, de legislație, de licitații, de temperaturi  etc.

 

Citiți și: 

z01-300x169Ascultătorii Radio Someș, despre pârtia de schi a lui Crețu! “Măcar a făcut ceva! ” 2. “Să NU criticăm prea mult, că a făcut destule: ce frumos e Parcul Municipal! ” 3. “o făcut ceva fain, pentru tineretul nostru! ” 4. “cu banii ce se vor câștiga acolo, Primăria Bistrița va asfalta străzile… “5. “ne-am învățat numai să criticăm!”
Comentarii

  • Pun o intrebare, daca era o investitie privata a domnului primar si consilierilor care au sustinut acest proiect, se punea in practica?

  • Pun o intrebare simpla……daca era o investitie privata a primarului si consilierilor locali care au votat la comanda aceasta asa zisa investitie cum se punea problema?

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Inca un argument solid ca trebuie urgent o lege a alesilor locali care sa fie limitata la maximum doua mandate.Tot ce este in plus, inseamna DESPOTISM !

  • Nu l mai crede nimeni dar …e la al 3 lea mandat. Nu e absurd??????

  • nu mai crede nimeni in primarul nostru care minte non-stop

Caricatură

Ziar de Bistrita