Ultimele noutati

Noi posturi vacante sunt scoase la concurs în cadrul Primăriei Bistrița!

Primăria Bistrița scoate la concurs două noi posturi vacante! Bistrițenii care se află în căutarea unui loc de muncă pot opta și pentru cele două variante puse la dispoziție de municipalitate. Asta dacă se încadrează în cerințele impuse de instituție.

Se caută doi consilieri la compartimentul Tehnologia Informației din cadrul Direcției Comunicare, posturi pentru care se fac angajări pe perioadă nedeterminată.

Este vorba despre un job de consilier asistent și unul de consilier debutant. Pentru ambele posturi, candidații trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă în următoarele domenii: Informatică, Matematică – Informatică, Automatică şi Calculatoare, Ingineria Sistemelor, Calculatoarelor, Calculatoare şi Tehnologia Informaţiilor sau Electronică şi Telecomunicaţii. De asemenea, este necesară vechime în specialitatea studiilor de minimum un an.

Un consilier debutant angajat în cadrul Primăriei Bistrița are o indemnizație brută de minim 2.610 lei, iar un consilier asistent poate câștiga un salariu brut de cel puțin 3.625 lei.

Pentru aceste posturi, candidații vor susține concursuri, care vor consta în trei probe – una care să ateste competențele de specialitate, una scrisă și un interviu. Concursurile vor avea loc în datele de 2,3 și 7 noiembrie și se vor desfășura la sediul Primăriei Bistrița din Piața Centrală, numărul 6.

Dosarele de înscriere pot fi depuse până cel târziu la data de 23 octombrie.

Bibliografia pentru concurs poate fi consultată și la sediul instituției, dar și pe site-ul Primăriei Bistrița (www.primariabistrita.ro) la secțiunea Posturi vacante.
Comentarii

  • Si totusi, in luna iulie, Guvernul Tudose, a hotarat că angajările la stat vor fi blocate doar până la 31 decembrie 2017. Prin urmare, toate posturile din sistemul public vor fi înghețate și nu se vor mai face angajări decât în cazuri excepționale. Măsura este luată în situația în care bugetul de stat nu poate să suporte măririle de pensii și salarii și reducerile de taxe și impozite pe care le-au promovat PSD și ALDE.
    Explicatia premierului pentru aceasta masura a fost urmatoarea: “A devenit aparatul birocratic din ce în ce mai mare şi se angajează în fiecare zi. Sunt cereri de sute şi sute, mii de oameni: purtător de ştamplilă, de semnătură, de program pe uşă şi aşa mai departe”,
    Premierul Tudose a asigurat, pe de altă parte, că nu vor fi concedieri. “Nu dăm pe nimeni afară”, a spus el.
    Si totusi,in administratia publica la Bistrita se fac angajari inainte de 31 decembrie 2017.

Caricatură

Ziar de Bistrita