Noi pași pentru implementarea sistemului de supraveghere video a platformelor de colectare a deșeurilor din Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi

 -  - 


Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a lansat licitația publică pentru obiectivul de investiții care prevede realizarea unui sistem de monitorizare video a unor puncte de colectare a deșeurilor din mediul urban, mai exact din orașele Bistrița, Năsăud, Beclean și Sângeorz-Băi.

Potrivit documentațiilor depuse în Sistemul Electonic de Achiziții Publice, valoarea contractului este de 1,3 milioane de lei și vizează atât partea de proiectare și asistență tehnică, cât și execuția propriu-zisă a lucrărilor de montare a camerelor și punere în funcțiune a sistemului.

În caietul de sarcini se precizează că vor montate 180 de camere de supraveghere, cu ajutorul acestora urmând să fie monitorizată activitatea din tot atâtea puncte de colectare a deșeurilor. De asemenea, proiectul prevede și amenajarea a patru dispecerate de monitorizare, câte unul în fiecare din cele patru orașe cuprinse în proiect.

Din cele 180 de camere, 90 ar urma să fie amplasate în zona punctelor de colectare din municipiul Bistrița și câte 30 în fiecare din celelalte trei orașe cuprinse în proiect.

Sursa de finanțare a investiției este Fondul de Întreținere, Înlocuire și Dezvoltare (FIID), fond constituit la nivelul județului Bistrița-Năsăud.

Licitația a fost lansată de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud la data de 5 ianuarie 2021, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 28 ianuarie 2021.

0 notes
0 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.