Din Bistrita

Nou program în Aventura Park și Bike Park de pe Dealul Cocoș

 -  - 


Începând cu acest final de săptămână, Aventura Park și Bike Park de pe Dealul Cocoș vor funcționa după un nou program, a anunțat Primăria Bistrița.

Astfel, noul program în parcul de aventură și pe traseele de bicicletă amenajate în zona pârtiei de schi Cocoș din Unirea va fi:

  • Sâmbătă – 12:00-20:00;
  • Duminică – 12:00-20:00.

Ultima urcare/coborâre cu telescaunul va fi la ora 19:30.

În ceea ce privește taxele de acces, acestea sunt:

Aventura Park a fost inaugurat în anul 2018, investiția ridicându-se la circa 20.000 de euro. Ferit de razele arzătoare ale soarelui datorită coronamentului bogat al copacilor, parcul de aventură este alcătuit din 13 platforme care fac legătura între cele 11 ateliere complexe specifice acestui tip de sport, suspendate pe copaci, două ateliere la sol pentru copii până la 6 ani, trei tiroliene în lungime totală de 140 de metri și două panouri de escaladă cu grade diferite de dificultate. Acestea pot fi parcurse prin traversare sau cățărare, folosind cele 20 de echipamente individuale de autoasigurare pentru parcurgerea parcului, dar și cele două echipamente de asigurare traseu escaladă, inclusiv corzi dinamice.

Bike Park pune la dispoziție două trasee de coborâre cu grade diferite de dificultate: Traseu family – distanţă 2.800 m, grad de dificultate uşor/mediu și Traseu downhill pentru concurs de ciclism coborâre – distanţă 1.700 m, grad de dificultate ridicat: săritori, strat de pietre „rockgarden”, off-camber.

120 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.