Doris zice că NU vrea șefia Organizației P.N.L Bistrița!

 -  -  1107


Doris Moldovan ia atitudine și susține că NU dorește funcția de președinte al Organizației Municipale PNL Bistrița. Doris Moldovan a candidat pentru șefia Organizației Muncipale a PDL din 2013, după o perioadă petrecută la București. A câștigat Gheorghe Tuță, dar la diferență de doar 4 voturi.

Doris a fost singurul candidat LĂUDAT de Oltean pentru munca depusă în campania electorală, dar susține că NU intenționează să preia șefia orgnizației municipale:

d41“Lupta politică se lasă cu vărsare de vorbe. Astfel, mă văd nevoită să fac câteva precizări pentru a pune punct speculațiilor care se fac pe marginea faptului că aș fi interesată de funcția de Președinte al PNL Bistrița-Năsăud.
Subliniez că nu m-a interesat și nu mă interesează această funcție. Țin să mulțumesc celor care cred în mine, s-au gândit la mine și ar vrea să candidez, dar în momentul acesta, prioritațile mele sunt cu totul altele.

Tot pentru a clarifica unele speculații, adaug faptul că în timpul campaniei parlamentare am fost de două ori în 31 de localități, având zilnic alături de mine o echipă formată din 15-20 de persoane, că am vorbit cu mii de oameni intrând în casele lor și că am crezut cu tărie în tot ce le-am spus, pentru că întotdeauna m-a interesat să fac lucruri care să aducă plus-valoare.

Din păcate, observ că politica lucrurilor mărunte este mai atractivă și mai pe placul multora.
Zilele acestea foarte mulți au fost preocupați să analizeze afirmațiile domnului Ioan Oltean din ultima conferință de presă. Din nou, multe speculații și interpretări personale, unele răutăcioase, toate departe de a surprinde adevărurile exprimate și realitățile analizate.

E păcat că în loc să ne unim, să acceptăm realitățile cu care se confruntă partidul, în momentul acesta, ne pierdem timpul într-o luptă surdă mânată de orgolii și de ambiții nejustificate. P.N.L BN are nevoie de toți membri săi, de unitatea acestora și de alegerea unui lider care să fie în măsură să readucă organizația noastră în topul organizațiilor P.N.L din țară, acolo unde ar trebui să-i fie locul!” – a postat Doris pe contul său de facebook.

0 notes
232 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *