NUCLEARA de la Venig! Fostul primar crede că P.S.D-ul a GREȘIT manevra “viceprimarul”! “Traian Ogâgău are de câștigat… îl victimizează și i-au dat un atú de la început. Eu NU am înțeles de ce au făcut treaba asta!”

 -  -  31162


Fostul primar Roland Venig NU este de acord cu manevra de blocare a Consiliului Local Sângeorz-Băi și crede că aceste orgolii îl avantajează CLAR pe Ogâgău.

Consilierii P.N.L NU au participat astăzi la ședința de investire a noului primar, motivând că opoziția (P.S.D + A.L.D.E + independent) dorește să-l impună pe Dumitru Virgil pe funcția de viceprimar. P.N.L are 8 consilieri, P.S.D are 7 mandate, A.L.D.E are un consilier local iar independentul Dumitru Virgil s-a alăturat opoziției.

În interviul acordat, Venig vede situația diferit și consideră că cei din P.S.D au greșit prin “manevra viceprimarul”:

 

Reporter:  Cine va fi vice-primar?

– Venig: Ei au hotărât că îl vor susține pe Dumitru Virgil, cel care a reușit ca independent! Eu nu mă pronunț, dar dacă cineva m-ar fi întrebat… și nimeni nu m-a întrebat, dar cunoscându-mă pe mine, dacă aș fi în poziția lui Radu Moldovan aș  fi zis așa: Traian noi NU ne recunoaștem învinși, suntem mulțumiți… (mai mulțumiți eram dacă aveam primarul), ai 8 voturi, dar nu-i nicio problemă, îți mai dăm noi un vot – pune-ți vicele pe care îl vrei!

 – Reporter: Să-și rupă gâtul?

Venig: Nu, nu, dar îl victimizezi și de la început i-ai dat un atú. Eu NU am înțeles de ce au făcut treaba asta! Asta NU înseamnă că râd  de DumitruVirgil, care e fratele fostului primar din Maieru; a fost șef la salubritate la noi, e un om practic… sper să se descurce ca viceprimar, nu despre asta e vorba. Dar NU sunt un om atâta de important. Și 2: dacă noi începem cu golăneli, s-ar putea….

 

Ogâgău se dă LOVIT și cere ajutorul maselor!

 

 

 

Primarul (ne-investit, deocamdată) Traian Ogâgău continuă campania pe facebook

 

w2Mă aflu într-o situație delicată, deoarece mai aveam nevoie de 8 voturi pentru a deține majoritatea în Consiliul Local. De acest lucru profită alții care  îmi impun să accept pe funcția de viceprimar un om care afat în funcția de conducere a serviciului de salubrizare a orașului NU a demonstrat că poate gestiona această problemă și din contră este incapabil să asigure curățenia în Sângeorz-Băi! Fiecare trebuie să fie la locul potrivit asfel încât să-și exercite atribuțiile cât mai bine.

Eu NU am timpul necesar ca în următorii 4 ani să asist la jocuri de-a șoarecele și pisica în Consiliul Local… când avem atâta de lucru în Sângeorz-Băi! Vă asigur că indiferent cine va deține majoritatea, NU o să îmi stea în cale nimeni în realizarea proiectelor pe care le-am promis sângeorzenilor.

 

Ogâgău aruncă FUMIGENE către P.S.D: “Decizia le aparține și sper să și-o asume pentru sîngeorzeni!”

 

v1Ca urmare a unei consultări în prealabil cu echipa mea și ținând cont prioritar de dorința voastră, a sîngeorzenilor, am decis ca, prin neprezentarea consilierilor PNL să tragem un semnal de alarmă cu privire la desemnarea viceprimarului.

După cum bine știți, propunerea PSD este D.V., independent, propunere pe care nu o considerăm oportună pentru dezvoltarea orașului nostru.  Am spus-o și mă repet: variante bune sunt! Avem oameni precum Petrică Mutu, Radu Cârcu.. ș.a., oameni care sunt capabili să exercite atribuțiile acestui post important.  Sper ca decizia noastră de astăzi să fie un prilej de gândire pentru ceilalți, până duminică, ora 13.00 în aceeași locație . Decizia le aparține și sper să și-o asume pentru sîngeorzeni. Nu uitați că voi sunteți majoritatea!  Împreună REUȘIM!” a postat Ogâgău pe facebok.

3 notes
287 views
bookmark icon

3 thoughts on “NUCLEARA de la Venig! Fostul primar crede că P.S.D-ul a GREȘIT manevra “viceprimarul”! “Traian Ogâgău are de câștigat… îl victimizează și i-au dat un atú de la început. Eu NU am înțeles de ce au făcut treaba asta!”

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *