Număr limitat de turiști la Băile Figa. Cresc și tarifele percepute în zilele de sâmbătă și duminică

 -  -  11624În contextul evoluției pandemiei de COVID-19 și a măsurilor preventive adoptate la nivel național, județean și local în vederea limitării răspândirii noului coronavirus, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud anunță că a luat noi decizii care vizează Parcul Balnear Băile Figa.

Astfel, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, împreună cu administraţia locală a oraşului Beclean şi cu Administraţia Parcului Balnear Băile Figa, a decis limitarea la 3.500 de persoane a numărului de turişti care pot fi prezenţi simultan în interiorul parcului balnear.

De asemenea, Consiliul Local al oraşului Beclean va avea pe ordinea de zi un proiect de hotărâre care vizează majorarea taxei de intrare la Băile Figa pentru zilele de sâmbătă şi duminică, de la 15 lei/persoană la 30 de lei/persoană.

Pentru restul săptămânii tariful va rămâne neschimbat, respectiv 15 lei/persoană. Restul tarifelor şi preţurilor din interiorul Parcului Balnear Băile Figa vor rămâne nemodificate.

”Măsura modificării taxei de intrare menționată va încuraja o distribuire cât mai echilibrată a turiştilor în toate zilele săptămânii şi va ajuta la evitarea depășirii limitei de 3.500 de persoane, mai ales în zilele de weekend (sâmbătă şi duminică)”, se arată într-un comunicat al Primăriei Beclean.

FOTO: Instants4ever

1 notes
749 views
bookmark icon

One thought on “Număr limitat de turiști la Băile Figa. Cresc și tarifele percepute în zilele de sâmbătă și duminică

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *