Numărul cazurilor de COVID-19 la centrul de vârstnici de la Cușma a ajuns la 22; bilanțul deceselor a urcat la 4

 -  -  11091


Numărul cazurilor de COVID-19 confirmate la nivelul Centrului Rezidențial pentru Persoane Vârstnice ”Sfinții Ioachim și Ana” de la Cușma a crescut, la fel și cel al deceselor înregistrate în rândul beneficiarilor acestui centru.

Astfel, potrivit informațiilor comunicate vineri de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, bilanțul cazurilor pozitive a urcat la 22, iar cel al deceselor la 4.

”Din totalul de 58 de persoane (40 beneficiari și 18 angajați ai centrului) la acest moment, de la primul caz confirmat, sunt 22 de persoane pozitive. Dintre acestea, patru sunt internate și patru au decedat”, a informat Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Reamintim că focarul de COVID-19 de la centrul pentru vârstnici din Cușma ar fi izbucnit după ce au existat cazuri pozitive în rândul angajaților centrului.

La data de 16 aprilie, bilanțul total al îmbolnăvirilor în județul Bistrița-Năsăud a ajuns la 11.153, iar cel al deceselor la 528.

1 notes
216 views
bookmark icon

One thought on “Numărul cazurilor de COVID-19 la centrul de vârstnici de la Cușma a ajuns la 22; bilanțul deceselor a urcat la 4

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *