Monden

Nume sonore ale muzicii folk vor susține recitaluri la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Bistrița Folk

 -  - 


În perioada 18 – 19 noiembrie, Palatul Culturii din Bistrița va găzdui ediția a XX-a a Festivalului Concurs Național Bistrița Folk. Concursul se adresează tinerelor talente și are impusă pentru participanți limită de vârstă de 25 de ani. Din juriu vor face parte cantautori și oameni de cultură apropiați fenomenului folk.

În cele două seri ale festivalului, vor susține recitaluri nume sonore ale muzicii folk.

Astfel, în 18 noiembrie vor concerta Nicu Alifantis&Răzvan Mirică – Gemini, Mircea Vintilă, Vali Șerban&Ziua de mâine, Anatol Rudei (Republica Moldova), Ștefania Iacob&Sorin Poclitaru și Florin Săsărman, în vreme ce în 19 noiembrie vor susține recitaluri Ducu Bertzi&Constantin Neculae, Ada Milea&friends, Adrian Ivanițchi, Maria Gheorghiu, Dan Vană și Gheorghe Ani.

În cadrul festivalului va fi organizat și un stand cu discuri și cărți ale invitaților. De asemenea, programul “Poezia muzicii, muzica poeziei” va fi organizat și găzduit de Clubul CoșBook al Bibliotecii Județene ”George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Festivalul Concurs Național BISTRIȚA FOLK 2022 este organizat de Primăria Municipiului Bistrița și Centrul Cultural Municipal „George Coșbuc” Bistrița, în colaborare cu Asociația Culturală România din inima mea și în parteneriat cu Biblioteca Județeană „George Coșbuc” Bistrița-Năsăud.

Biletele pot fi procurate de la Palatul Culturii din Bistrița, între orele 10:00 – 18:00. Prețul unui bilet este de 40 lei.

54 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.