FOTO/VIDEO: O adolescentă de 15 ani din Monariu a dispărut de acasă. Copila a fost găsită după câteva ore de căutări

 -  -  1043


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud caută o tânără de 15 ani care a plecat voluntar de domiciliu, din localitatea Monariu, și nu s-a mai întors. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Astăzi, 10 noiembrie, ora  10.45, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au fost sesizați de către o femeie din Monariu cu privire la faptul că, în această dimineață, în jurul orei 07.30, fiica ei în vârstă de 15 ani a plecat de la domiciliu și nu mai este de găsit. La data plecării era îmbrăcată cu pantaloni de culoare neagră, geacă de culoare gri și o vestă de cu culoare neagră”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Postului de Politie Budacu de Jos, Secției 1 Poliție Rurală Bistrița, Poliției Municipiului Bistrița, Serviciului de Investigații Criminale, Criminalistic și jandarmi au demarat acțiuni de căutare.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea tinerei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

ACTUALIZARE

În urma activităților de căutare, minora a fost găsită, starea ei de sănătate fiind una bună, a anunțat miercuri seara Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”În urma căutărilor desfășurate astăzi, minora dispărută a fost găsită de polițiști pe un câmp, în apropierea unei păduri din extravilanul localității Monariu. Starea ei de sănătate este una bună, însă nu a dorit să se întoarcă în familie. Polițiștii au solicitat sprijinul specialiștilor DGASPC și a unui psiholog, fiind internată într-un centru pentru ocrotirea minorului”, precizează IPJ Bistrița-Năsăud.

La activitățile de căutare au participat polițiști de la Investigarea Criminalității Economice, Combaterea Delictelor Silvice, membri ai comunității și voluntari.

1362410cookie-checkFOTO/VIDEO: O adolescentă de 15 ani din Monariu a dispărut de acasă. Copila a fost găsită după câteva ore de căutări
0 notes
168 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.