O autosanitară de Ambulanță, care transporta un caz suspect de COVID-19, a fost implicată într-un accident rutier

 -  -  1053


O autospecială aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud a fost implicată, vineri, într-un accident rutier produs pe raza orașului Năsăud.

”Conform primelor verificări, o autosanitară care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă de un bărbat de 36 de ani, din Rodna, a fost acroșată de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate și care era condus de un bărbat de 72 de ani, din Năsăud. Din fericire, nu au fost înregistrate victime”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Potrivit managerului SAJ Bistrița-Năsăud, Anabella Muzsi, autospeciala e îndrepta înspre spitalul din Năsăud și transporta un caz de suspect de COVID-19, având semnalele luminoase și sonore în funcțiune.

Pacientul a fost preluat de o altă ambulanta, iar autosanitara avariată a fost retrasă și înlocuită”, a declarat Annabella Muzsi.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Conducătorul auto din Năsăud a fost sancționat contravențional și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

0 notes
178 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *