O companie din București, interesată să realizeze auditul anunțat de primarul Ioan Turc

 -  -  1002


O companie din București, cu un ”portofoliu excelent”, este interesată să ofere servicii de analiză-diagnostic a activității Primăriei Bistrița din perioada 2019-2020, a anunțat primarul Ioan Turc. Potrivit acestuia, în urma procedurii de achiziție publică lansată de administrația locală, compania a depus o oferă, aceasta fiind analizată în prezent de specialiștii Primăriei Bistrița.

”Conform angajamentului pe care l-am luat prin programul de guvernare locală, în ceea ce privește organizarea unui audit la Primăria Bistrița, au fost publice caietul de sarcini și solicitarea ofertei de preț pentru o analiză- diagnostic a activității în perioada 2019-2020, cu privire la sectorul economic şi operaţional, resurse umane şi juridic. Termenul de depunere a ofertelor a fost 12 ianuarie. Avem un ofertant. Este o societate din București, cu un portofoliu excelent în ceea ce privește temele”, a declarat primarul Ioan Turc.

Sursa citată a completat că, deși valoarea estimată a achiziției era de 67.225 de lei, oferta companiei a venit cu o valoare mai mică.

Aşadar, vom avea audit şi pe ceea ce înseamnă resursa umană la Primăria Bistriţa, şi pe componenta juridică, extrem de importantă, dar şi pe modalitatea de cheltuire a banilor”, a completat Ioan Turc.

Primarul a subliniat că rezultatul auditului va fi cuprins într-un raport, urmând ca în baza acestor rezultate să fie luate decizii cu privire la optimizarea activităţii Primăriei municipiului Bistriţa.

Astfel, scopul realizării acestui audit îl reprezintă eficientizarea şi creşterea calităţii actului administrativ și a serviciilor furnizate către cetăţeni.


0 notes
127 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *