Ultimele noutati

Traian Ogâgău, oprit în trafic de POLIȚIE. NU a suflat în fiolă și riscă pușcărie de la 1 la 5 ani. Primarul de Sîngeorz spune că-i sub tratament și NU bea, iar asta-i manevra dușmanilor politici!

Traian Ogâgău a fost oprit în trafic de polițiștii din Sîngeorz-Băi, în cadrul unei acțiuni pe consumul de alcool la volan. Primarul de Sângeoz-Băi s-a ales cu dosar penal, dar crede că dușmanii i-au făcut “o cheie”, fix în campania electorală.

Reporter: – Ce s-a întâmplat sâmbătă seara?

Traian Ogâgău: – M-a oprit un polițist tânăr și mi-a cerut documentele. Le-am dat actele și i-am întrebat ce se întâmplă. Mi-au răspuns că e o acțiune pe alcool… am zis că e O.K și am plecat pentru că mă grăbeam. Verificam disciplina în oraș și iluminatul public și ei aveau de lucru, de aceea NU avea rost să mai stau.

Reporter: – Ați văzut etilotestul, polițistul îl avea în mână?

Traian Ogâgău: – Da, îl avea la el!

Reporter: – Vi s-a cerut să suflați în aparat?

Traian Ogâgău: – NU, nu a zis nimic în sensul ăsta. Era pregătit pentru alt șofer, mă gândesc. L-am întrebat ce se întâmplă pentru că mă interesa disciplina,ca primar și au zis că NU avem timp  de discuții că sunt în acțiune. Bine, mulțumesc, la revedere. Și am plecat…pentru că mă grăbeam, iar permisul a rămas la el.

Reporter: Și mai departe ce s-a întâmplat?

Traian Ogâgău: – L-am sunat pe șeful Poliției din oraș, pe Hărăpașcu dar NU mi-a răspus, că era în acțiune și i-am dat SMS pentru că NU îmi găseam permisul. Mi-au spus să vin să îl ridic, la Poliție! A doua zi m-am dus să-mi ridic permisul și mi-au spus că am dosar penal pentru că m-am opus recoltării de probe. NU îmi venea să cred…Păi eu am șofer la dispoziție, cu mine mai era un consilier local, pe bancheta din spate. Dacă era cazul, apelam la șoferul meu, nu?

Reporter: – Ați băut la volan?

Traian Ogâgău: – Doamne ferește! Eu sunt învățat minte. Eu sunt sub tratament și NU beau! E incredibil ce turnură au luat lucrurile!
Reporter: – Teoretic, procurorul o să vă audieze pentru declarații… să discute cu martorul…

Traian Ogâgău: – Foarte bine! Legea trebuie să se aplice!

Reporter: – Credeți că e un complot?

Traian Ogâgău: – De când am început războiul cu pădurarii, cu camerele de luat vederi în stațiune mi-am făcut numai dușmani!

 

 

 

 

 

 

 

Traian Ogâgău zice că s-a LECUIT și veci nu mai bea la volan! În 2012 a luat “cu suspendare” pentru astfel de fapte!

În 2012, Traian Ogâgău a avut o condamnare cu suspendare pentru consum de alcool la volan, dar care s-a prescris. În primă fază, dosarul a fost judecat la Bistrița, dar la recurs instanța superioară a judecat altfel și a dispus condamnarea sa. Practic, procurorii bistrițeni au făcut recurs la decizia Judecătoriei Bistrița, prin care Ogâgău a fost achitat „întrucât fapta reţinută nu prezintă gradul de pericol social al unei infracţiuni”. (conform sentinței penale nr. 9 din 2012).

Curtea de Apel Cluj a întors imediat decizia judecătorilor bistrițeni și l-a condamnat la pușcărie (executare 10 luni sau suspendare doi ani și 10 luni, plus interzicerea unor drepturi: de a conduce și de a fi ales în autoritățile publice sau funcții elective publice) pe durata unui termen de încercare de 2 ani si 10 luni.

În urma controului de sâmbătă, lui Train Ogâgău i s-a întocmit dosar penal și teoretic riscă de la 1 la 5 ani de pușcărie. Cazul se anunță unul mediatizat, mai ales că Traian Ogâgău este un personaj contestat și apreciat, deopotrivă.

Citiți și:

t34-copy-400-e1477907922782Ordine și disciplină! Traian Ogâgău dă 5 MILIARDE pe camere de supraveghere în Sîngeorz-Băi și își pune lumea-n cap! Credeți că investiția e O.K?

https://www.ziardebistrita.ro/traian-is-watching/
Comentarii

 • PRONOSTIC:
  – Se va alege noul vice;
  – Primarul va fi pus sub control judiciar;
  – Primarul va fi suspendat din funcție atâta timp cât este sub control judiciar;
  – Vicele va fi numit primar interimar;
  – Primarul va fi condamnat, cu suspendare, cel mai fericit caz, după care va fi suspendat definitiv din funcție;
  – Vor fi alegeri anticipate.
  PS
  Am o propunere: demisia de onoare, dacă o mai are!

 • Eu cred ca nu s-au intzeles la spaga

 • Nu ai intzeles nimic. Politistul nu ia pus fiola

 • A gresit primarul. Trebuia sa se supuna controlului.

Caricatură

Ziar de Bistrita