FOTO: O femeie a fost rănită într-un accident rutier produs în localitatea Rusu Bârgăului

 -  -  1034


Un accident rutier soldat cu o victimă s-a produs marți după-amiaza pe raza localității Rusu Bârgăului.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, în accident a fost implicat un singur autoturism. Șoferul acestuia a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și mașina a părăsit partea carosabilă.

În accident au fost implicate două persoane, una dintre acestea fiind rănită.

La fața locului a intervenit modulul SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bârgaului. În urma evaluării medicale s-a stabilit că una dintre persoanele implicate în accident va fi transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

”O victimă de sex feminin este transportată la spital. Prezintă un traumatism craniocerebral și un traumatism lombar”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au început cerectările în acest caz pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul.

ACTUALIZARE

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a produs pe fondul neatenției.

Conform primelor verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, a rezultat faptul că, pe drumul național 17, în localitatea Rusu Bârgaului, un bărbat în vârstă de 71 de ani, din Capu Câmpului, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Bistrița-Vatra Dornei, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care a ajuns într-un șanț”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

FOTO: Radu Sîrbu – www.mesager24.ro

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 68 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Rutier.

FOTO: Radu Sîrbu – www.mesager24.ro

0 notes
159 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *