O femeie a fost transportată la spital în urma unui accident rutier produs pe Bulevardul Independenței din Bistrița

 -  -  11305


În această seară, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița au intervenit la un accident rutier pe Bulevardul Independenței.

”Un autoturism condus de un bărbat de 23 de ani din Bistrița a intrat în coliziune, în timp ce a pătruns într-un sens giratoriu, cu un alt autoturism condus de un bărbat de 35 de ani din Bistrița. În urma impactului a fost rănită o femeie în vârsta de 33 de ani din municipiu, pasageră în autoturismul condus de șoferul de 35 de ani”, a precizat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

La fața locului a intervenit și modul SMURD, care a acordat asistență medicală persoanei rănite.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei persoane dintre care uneia i s-a acordat primul ajutor. Victima – o femeie – prezenta o suspiciune de fractură la nivelul unui membru superior”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Pasagera a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal privind vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

1 notes
430 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *