O femeie a suferit o fractură în timp ce vizita Poiana cu narcise din Munții Rodnei. Primarul comunei Maieru i-a sărit în ajutor

 -  -  1066


O femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani a suferit o fractură în timp ce se afla în Poiana cu narcise din Munții Rodnei. Aceasta a avut nevoie de asistență medicală, primul ajutor fiindu-i acordat de primarul comunei Maieru, Vasile Borș. Ulterior, femeia a fost preluată de echipajele medicale și transportată la spital.

Joi după-masă, în Poiana cu narcise din Munții Rodnei, o femeie a suferit un accident după ce a alunecat pe iarbă. Aflându-se în timpul liber, în apropierea producerii incidentului, și cunoscând traseul montan, edilul comunei Maieru s-a îndreptat în fugă înspre femeie pentru a-i acorda primul ajutor, fiind prima persoană ajunsă la locul evenimentului. Având la îndemână mai multe genți, primarul a imobilizat piciorul victimei și s-a asigurat că totul este în regulă până la sosirea echipajelor de salvare”, precizează PSD Maieru.

La fața locului a intervenit un echipaj de prim ajutor SMURD, un echipaj al Salvamont și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Rodna cu un mijloc de transport 4X4. Echipajul SMURD de prim ajutor a preluat-o pe femeie și a predat-o unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

Aceasta a fost transportată la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate.

0 notes
191 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *