O femeie de 77 de ani și un bărbat de 64 de ani – decesele cu numerele 56 și 57 în contextul pandemiei de COVID-19

 -  -  1044


Încă o femeie de 77 de ani și un bărbat de 64 de ani din Bistrița-Năsăud și-au pierdut viața după ce au fost infectați cu noul coronavirus, bilanțul deceselor urcând la 57.

Potrivit datelor comunicate de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, bărbatul a fost internat încă din data de 19 iunie la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Bistrița, prezența coronavirusului fiind confirmată în cazul său. Pe fondul agravării stării de sănătate, la data de 22 iunie, pacientul a fost transferat în secția de Anestezie și Terapie Intensivă, unde a și decedat la data de 11 iulie. Acesta avea și alte afecțiuni: diabet zaharat tip I, hipertensiune arterială, obezitate.

În ceea ce privește decesul femeii de 77 ani, acesta a fost înregistrat la data de 11 iulie. ”Pacienta a fost internată prin UPU la Secția Medicină internă-ATI în data de 1 iulie, confirmată Covid-19. Starea de sănătate i s-a agravat și a decedat în 11 iulie. Comorbidități: infarct miocardic vechi, cardiopatie ischemică cronică, hipertensiune arterială, insuficiență ventriculară stg., artimie ESSV si ESV, insuficiență venoasă cronică”, precizează Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud.

Cu aceste două decese, bilanțul persoanelor care au fost răpuse de COVID-19 a urcat la 57.

0 notes
169 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *