O femeie din Bistrița, de negăsit! Familia și polițiștii o caută

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o femeie de 56 de ani din Bistrița care a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

”La data de 22 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat din Bistrița, cu privire la faptul că PARASCA ELEONORA, din Bistrița, concubina sa, a plecat voluntar de la locuință și nu a mai revenit. În aceeași zi, polițiștii au dispus măsura căutării la nivel național a acesteia. Femeia are înălțimea de aproximativ 1,72 m, greutatea de 66 de kilograme, păr șaten scurt, ondulat și ochi căprui. Nu se cunosc detalii cu privire la îmbrăcămintea purtată la data dispariției”, precizează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea femeii, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.