O femeie din Bistrița i-a spart unei vecine ușa cu toporul. Polițiștii au intervenit

 -  -  1034


În acest final de săptămână, polițiștii din Bistrița au fost solicitați să intervină la un conflict izbucnit într-un bloc din municipiu, unde o femeie i-a spart unei vecine ușa cu un topor.

În dimineața de 22 noiembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bistrița au intervenit la un caz sesizat prin 112. O femeie în vârstă de 52 de ani, care locuia la etajul al II-lea al unui bloc din Bistrița, i-a distrus cu un topor ușa unei vecine, în vârstă de 48 de ani, după care s-a încuiat în locuință. În momentul în care au ajuns polițiștii la fața locului, femeia a refuzat să deschidă, amenința cu toporul și arunca cu obiecte. Întrucât exista posibilitatea să se rănească atât ea, cât și persoanele din jur, polițiștii au solicitat în sprijin pompierii și, cu ajutorul unei scări, au pătruns în apartamentul femeii prin balcon”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au reușit să o imobilizeze înainte să se rănească, iar ulterior au transportat-o la spitalul de psihiatrie pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

0 notes
159 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *