O femeie din Josenii Bârgăului a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Vezi de ce!

 -  -  1212


O femeie din Josenii Bârgăului își va petrece următoarele 30 de zile în arest după ce a fost surprinsă în timp ce fura bani dintr-o geantă. 

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”un bărbat din Bistrița a surprins în locuința sa o femeie, în timp ce sustrăgea bani dintr-o geantă. Femeia a fugit, însă a fost prinsă la scurt timp de bistrițean, care a alertat Poliția. Polițiștii ajunși la fața locului au identificat-o ca fiind o femeie în vârstă de 32 de ani, din Josenii Bârgăului, au recuperat prejudiciul, respectiv suma de 2140 de lei și au condus-o la sediul Poliției, unde au reținut-o pentru 24 de ore”.

Ulterior, femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, în cadrul unui dosar penal de furt.

Pentru a evita situații de acest fel, polițiștii fac câteva recomandări pentru cetățeni. Astfel, oamenii legii vă recomandă să încuiați ușa de acces în locuință chiar și atunci când sunteți acasă. Totodată, ferestrele locuinţelor trebuie să fie sigure faţă de o eventuală tentativă de escaladare din exterior.

De asemenea, este indicat să nu divulgaţi vecinilor informaţii referitoare la programul dvs. de lucru și să vă sfătuiţi copiii să facă la fel.

Polițiștii vă mai recomandă:

  • Să lăsaţi impresia că în casă sau apartament mai locuieşte cineva atunci când plecați de acasă (lăsaţi radioul deschis, sau chiar lumina, într-una din încăperi);.
  • Să depozitaţi obiectele de valoare (banii, bijuterii, documente) într-un loc sigur;
  • Când plecaţi de acasă, să verificaţi dacă aţi acţionat toate încuietorile şi aţi pus siguranţa;
  • Să fiţi atenţi în orice împrejurare să nu pierdeţi sau să nu vi se fure cheile!
0 notes
337 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *