O femeie, primar al municipiului Bistrița?! Diana Morar intenționează să candideze pentru această funcție!

 -  -  5


Diana Morar, consilier local din partea Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud, a anunțat că intenționează să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Bistrița.

”Bistrița merită altceva. Ceva mai bun. Un viitor. Cu siguranță merităm altceva decât conduceri egocentrice, viziuni limitate sau proiecte născute din frustrările unui om. Este ceea ce pana in prezent au dovedit cu prisosinta cei care, vremelnic au fost Învestiți in a conduce destinele acestui oraș și care, prinzând gustul puterii, vor din nou acolo. Între timp Bistrita are nevoie de proiecte și viziuni create alături de bistrițeni și îmbrățișate de acestia” a scris Diana Morar, pe pagina personală de pe o rețea de socializare.

 

Consilierul local susține că a primit mesaje de susținere și încurajare din partea bistrițenilor, motiv pentru care a luat decizia de a își anunța candidatura pentru această funcție.

Pentru moment candidatura a fost anunțată în interiorul Partidului Național Liberal filiala Bistrița-Năsăud.

”Încurajările și mesajele de susținere ale bistrițenilor sunt motivele pentru care am ales să-mi anunț intenția de a candida la Primăria Bistrița, deocamdată în interiorul PNL și să particip la cursa oficială internă pentru desemnarea candidatului. Cred că e timpul pentru un restart al Bistriței” a mai precizat Diana Morar.

5 bookmark
0 notes
368 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.