O femeie și-a pierdut viața într-un accident produs în Poiana Ilvei; alte două persoane, la spital

 -  -  1660


Un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și cu rănirea altor două s-a produs miercuri seara în localitatea Poiana Ilvei.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, la fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție – echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi, un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Echipajele au găsit trei victime, dintre care una aflată în stop cardiorespirator. În acest caz s-au efectuat manevrele de resuscitare, dar toate eforturile medicilor au fost în zadar. Alte două persoane au fost transportate la spital.

Din păcate, o femeie în vârstă de aproximativ 65 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul la locul accidentului. Echipajele medicale – terapia intensivă SMURD și echipajul SAJ BN au evacuat spre spital două victime de sex masculin: conducătorul auto, conștient, politraumatizat, respectiv un alt bărbat, conștient, cu traumatism cranian”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

La locul accidentului intervin și polițiștii, care efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTUALIZARE

Polițiștii au stabilit că ”un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani din Ilva Mare, în timp ce se deplasa pe Drumul Județean 172D, prin localitatea Poiana Ilvei înspre Ilva Mică, a accidentat două persoane”.

În urma impactului, din nefericire o femeie de 60 de ani din Poiana Ilvei, care se deplasa în calitate de conducător de animale, a decedat, iar un bărbat de 66 de ani din aceeași localitate a fost rănit și transportat la spital.

Șoferul, a fost testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul fiind negativ și a fost ulterior transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

0 notes
785 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *