O fetiță din Sângeorz-Băi este căutată de familie și Poliție

Polițiștii din Bistrița-Năsăud caută o minoră de 12 de ani, din Sângeorz-Băi, care a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112. UPDATE: Minora a fost găsită.

”Astăzi, 22 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au fost sesizați, de către o femeie din oraș, cu privire la faptul că fiica acesteia URS ADRIANA MARIA, a plecat de acasă și nu a mai revenit. Tânăra are înălțimea de aproximativ 1,68 m, greutatea de aproximativ 60 de kilograme, constituție atletică, păr șaten deschis, lung, ochi căprui. Nu se cunosc detalii cu privire la hainele pe care le purta la data dispariției însă este posibil să fi avut asupra ei un rucsac de culoare roz”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Persoanele care pot da informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

ACTUALIZARE

Minora a fost găsită pe parcursul zilei de miercuri, 23 noiembrie.

”Astăzi, 23 noiembrie, în urma căutărilor și investigațiilor efectuate de către polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și cei din Sângeorz-Băi, minora de 12 ani, din Sângeorz-Băi a fost găsită, urmând a fi încredințată familiei. Tânăra a fost depistată cu sprijinul polițiștilor din București, iar din verificări a rezultat faptul că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat IPJ Bistrița-Năsăud.