O mașină în care se aflau trei persoane s-a răsturnat la ieșire din Sângeorz-Băi spre Ilva Mică

 -  -  1061


Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat, luni, în afara părții carosabile, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

Potrivit ISU Bistrița-Năsăud, accidentul s-a produs la ieșire din orașul Sângeorz-Băi spre localitatea Ilva Mică.

În autoturism se aflau trei persoane, însă niciuna nu a rămas blocată în mașina avariată.

La locul accidentului intervine modulul SMURD de la Garda de Intervenție Sângeorz-Băi.

În zonă intervin și polițiștii, aceștia efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

ACTUALIZARE 1

”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat trei persoane. Conducătorul auto în vârstă de aproximativ 80 de ani a fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD, prezenta leziuni usoare și a fost transportat la CPU Năsăud pentru investigații medicale suplimentare. Tot la CPU Năsăud a ajuns și o femeie în vârstă de aproximativ 51 de ani (transportată cu un echipaj de la SAJ BN). Aceasta prezenta leziuni usoare ce aparent nu ii pun viața în pericol. Al treilea pasager – un tânăr de 19 ani a refuzat trasportul la spital”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

ACTUALIZARE 2

”Polițiștii de la Rutieră Sângeorz-Băi au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc astăzi, pe drumul național 17D. Conform primelor date, un bărbat de 80 de ani, din Rodna, care conducea un autoturism pe direcția Sângeorz-Băi spre Ilva Mică, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum ( curbă și trecere la nivel cu calea ferată) , a pierdut controlul direcției, a pătruns pe sensul opus de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, conducătorul auto și o pasageră au fost răniți și transportați la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: IPJ Bistrița-Năsăud

0 notes
186 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *