O nouă alocare de fonduri de la Guvern pentru județul Bistrița-Năsăud. Ce sume primesc comunele afectate de inundații

 -  -  969


Guvernul României a aprobat o nouă alocare de fonduri pentru județul Bistrița-Năsăud, în sumă de aproximativ 3,5 milioane lei, bani cu ajutorul cărora va fi refăcuta infrastructura în mai multe comune afectate de inundații.

Potrivit Instituției Prefectului Bistrița-Năsăud, suma alocată județului Bistrița-Năsăud este destinantă finanțării lucrărilor din 15 unități administrativ-teritoriale afectate de inundațiile din ultima perioadă. Lista acestora este disponibilă mai jos, cu mențiunea că sumele alocate sunt în mii lei:

Munca intensă a echipelor de constatare și evaluare a pagubelor nu a fost zadarnică, motiv pentru care țin să mulțumesc Guvernului și prim-ministrului Ludovic Orban pentru promptitudinea cu care au răspuns proiectelor, alocând cu eficiență aceste sume importante”, a spus prefectul județului, Stelian Dolha.

Reamintim că, în urmă cu o săptămână, Guvernul a mai aprobat alocarea sumei de 20,2 milioane lei județului Bistrița-Năsăud, tot pentru înlăturarea pagubelor produse de inundații.

0 notes
94 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *