O nouă expoziție marca Brickenburg revine la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Când va putea fi vizitată

 -  -  21153


O nouă expoziție dedicată fanilor LEGO se va desfășura luna viitoare la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Ținând cont de situația epidemiologică actuală, cei care vor dori să viziteze expoziția vor fi nevoiți să respecte toate măsurile impuse de autorități.

”În condițiile speciale ale stării de alertă și cu ceva vreme mai târziu decât de obicei, tradiționala Expozitie de Primavară Brickenburg de la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud va putea fi vizitată începând cu data de 1 iunie”, a anunțat Asociația Brickenburg.

Potrivit organizatorilor, expoziția, aflată la cea de-a 7-a ediție, va rămâne deschisă până pe data de 5 iulie.

Asociația Brickenburg, reprezentată la nivel de ambasador, este una din cele mai importante organizații europene de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membri săi, prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

ACTUALIZARE

Cu precizări în legătură cu deschiderea expoziției a venit și Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

”Dragi vizitatori, cu bucurie anunţăm organizarea primei expoziţii după o lungă perioadă în care Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud şi-a restrâns activitatea cu publicul! Din 1 Iunie, Ziua Internaţională a Copilului deschidem expoziţia devenită deja tradiţională “Expoziţia de primăvară Brickenburg” organizată în parteneriat cu Asociaţia Brickenburg. În cadrul celei de a şaptea ediţii vor fi expuse modele LEGO cu tematică diversă. Primii 5 vizitatori vor fi răsplătiţi cu un premiu surpriză de către organizatori!”, se arată într-un comunicat al Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Expoziţia reflectă o preocupare de mai bine de 40 de ani a expozanţilor pasionaţi de LEGO şi se adresează atât copiilor cât şi adulţilor, provocaţi să descopere misterele spaţiului prin prisma jocului. Fascinanta lume a cosmosului reconstituită din piese LEGO poate fi vizitată de către toţi cei interesaţi în perioada 1 iunie-5 iulie 2020, în intervalul orar 10-18.

Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud mai completează că, pentru o bună desfăşurare a activităţii, vizitarorii trebuie să țină cont de o serie de măsuri:

  • se permite accesul vizitatorilor numai în condiţiile purtării obligatorii a măştii individuale şi după verificarea temperaturii de către reprezentantul muzeului;
  • nerespectarea acestor prevederi conduce la refuzul accesului.

Totodată, vizitatorii sunt rugaţi să respecte traseele indicate de personalul de specialitate al muzeului.

Accesul în expoziţie este permis în grupuri de maximum 3 persoane (cu excepţia familiilor cu 2 sau mai mulţi copii), la un interval de 10-15 minute. Toate regulile pot fi consultate pe site-ul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

In conditiile speciale ale starii de alerta si cu ceva vreme mai tarziu decat de obicei, traditionala Expozitie de…

Publicată de Asociatia Brickenburg pe Miercuri, 27 mai 2020
2 notes
278 views
bookmark icon

2 thoughts on “O nouă expoziție marca Brickenburg revine la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Când va putea fi vizitată

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *