O nouă idee pentru Complexul Wonderland – amenajarea unui parc de distracții intitulat Dracula Land! Cui îi aparține?

 -  -  1021009 

Într-o emisiune a postului local de televiziune AS-TV, viceprimarul municipiului Bistrița și candidat al PSD pentru fotoliul de primar al orașului, Cristian Niculae, a vorbit despre viziunea sa privind promovarea turismului.

Niculae a afirmat că are deja un plan în gând, dar care urmează să fie analizat cu atenție.

În viziunea actualului viceprimar, promovarea municipiului Bistrița și implicit a întregului județ Bistrița-Năsăud ar trebui legată de mitul Dracula, în acest sens considerând necesară o asociere între mai multe unități administrativ-teritoriale din județ.

Întotdeauna turismul într-o zonă înflorește atunci când există o poveste. O poveste frumoasă, o poveste interesantă, o poveste care vinde. Și noi avem povestea asta la Bistrița – numită Dracula. Eu cred că în viitorul apropiat trebuie să facem o asociere între UAT-uri și aici mă refer la Tiha Bârgăului, Bistrița Bârgăului, Prundu Bârgăului și Bistrița. Eu mă gândesc că pe o zonă din Wonderland putem să amenajăm Dracula Land. De ce? Eu cred în acest proiect. M-am gândit cu mai mulți cunoscuți de-ai mei despre acest proiect. Nu l-am lansat până acum, dar cred că pe suprafața Wonderlandului, de circa 270 de hectare, putem să facem în Bistrița și un parc de distracții național, internațional, european, numit Dracula Land. Ne gândim la acest proiect și cred că de Dracula știe toată lumea. Este o poveste care deja există, un mit care se vinde și cred că va aduce enorm de mulți turiști în Bistrița și în județul nostru”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae, în emisiunea ”Impact” de la AS-TV.

Reamintim că în anul 2018, Primăria Bistrița a inaugurat un parc de aventură în zona Complexului Wonderland, investiție care a costat circa 20.000 de euro și despre care Ziar de Bistrița a scris AICI.

10 bookmark
2 notes
734 views
bookmark icon

2 thoughts on “O nouă idee pentru Complexul Wonderland – amenajarea unui parc de distracții intitulat Dracula Land! Cui îi aparține?

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.