O persoană a căzut de la etajul patru al unui bloc de pe strada Aleea Margaretelor

În această dimineață, un apel înregistrat la numărul unic de urgențe 112 anunța că o persoană are nevoie de îngrijiri medicale după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc.

Incidentul s-a petrecut pe strada Aleea Margaretelor din Bistrița, la fața locului fiind direcționat un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud pentru a îi acorda primul ajutor pesoanei rănite. Este vorba despre o tânără de 28 de ani, care a scăpat ca prin urechile acului. Când echipajul medical a ajuns la ea, tânăra era constientă și cooperantă și acuza dureri în zona lombară. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița pentru îngrijiri medicale specializate.

Echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a preluat de la locul indicat o femeie, în vârstă de aproximativ 28 de ani, conștientă. Prezenta un traumatism de coloană vertebrală. A fost transportată la UPU SMURD pentru investigaţii medicale suplimentare” a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU B-N.

Deocamdată nu se cunosc circumstanțele în care s-a produs incidentul, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud efectuând cercetări pentru a stabili dacă este vorba despre un accident sau un gest premeditat. Totuși, primele indicii arată că tânăra s-ar fi aruncat de la etaj.

FOTO: arhivă







Caricatură

Ziar de Bistrita