FOTO: O persoană a suferit arsuri în timpul unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Feleac

 -  -  1175


Un bărbat din localitatea Feleac, comuna Nușeni, a suferit arsuri în timpul unui incendiu care a cuprins o casă.

Potrivit Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, incendiul a izbucnit miercuri dimineața, în jurul orei 08:00, la fața locului fiind direcționați pompierii militari de la Garda de Intervenție Beclean.

Când au sosit la locul solicitării, echipajele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat la întreg imobilul, iar un bărbat a suferit arsuri.

În zonă a intervenit și un echipaj SMURD de prim ajutor, în sprijin fiind alocat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Victima – un bărbat de circa 49 de ani – a suferit arsuri la nivelul fetei și membrelor superioare, fiind transportat la Centrul de Primiri Urgențe din Beclean.

Pompierii lucrează pentru localizarea și lichidarea focarelor și pentru a stabili cauza care a dus la producerea incendiului.

ACTUALIZARE

Intervenția a durat aproximativ o oră, interval în care pompierii militari au evacuat o butelie dintr-o încăpere pentru a evita producerea unei deflagrații. Incendiul se manifesta la acoperișul casei pe aproximativ 80 mp, precum și la nivelul încăperilor. Au ars elementele de mobilier și materialele combustibile din camerele cuprinse de incendiu.

Bărbatul a fost predat echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă, a fost stabilizat și evacuat spre UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale ce se impun. Victima prezenta arsuri de gradul II la nivelul membrelor superioare, respectiv leziuni ușoare la nivelul căilor respiratorii în urma inhalării fumului.

După finalizarea intervenției și îndepărtarea elementelor de construcție care prezentau riscul prăbușirii, în urma cercetării de la fața locului, pompierii au stabilit faptul că incendiul a fost provocat în urma tentativei de a aprinde focul dintr-o sobă cu acumulare de căldură (teracotă) cu lichid inflamabil (benzină).

1395690cookie-checkFOTO: O persoană a suferit arsuri în timpul unui incendiu care a cuprins o casă din localitatea Feleac
0 notes
300 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.