Din Bistrita

O platformă pentru monitorizarea problemelor din Bistrița va fi lansată în curând

 -  - 


Consilierul USR Nicolae Pavelean anunță lansarea unei platforme online prin care cetățenii vor putea sesiza problemele și neregulile pe care le observă în municipiul Bistrița. Prin intermediul platformei se va urmări monitorizarea problemelor sesizare, precum și modul în care acestea sunt rezolvate de administrația locală. 

Problemele înregistrate în diferite zone ale localității în care trăiești, cum ar fi gropile din asfalt, lucrările neterminate sau făcute de mântuială, gunoiul lăsat la voia întâmplării, disfuncționalități ale sistemelor de iluminat, mobilier urban deteriorat, vor fi transmise autorităților și monitorizate până la rezolvarea acestora de către cei responsabili”, se precizează în prezentarea noii platforme.

Potrivit consilierului Nicolae Pavelean, aceasta se va numi MonitorulUrban-BN și va fi lansată în curând.

”Lucrăm la ultimele optimizări ale noii platforme MonitorulUrban-BN care ne va ajuta pe viitor să monitorizăm rezolvarea problemelor din oraș. Primim deja probleme pe adresa de e-mailcontact@monitorulurbanbn.ro și le înregistrăm pe platformă astfel încât, atunci când vom intra live problemele pe care le raportați să fie deja monitorizate. Până una alta, intrați pe MonitorulUrban-BN, dați un Like & Follow sau trimiteți o problemă pe care ați descoperit-o în oraș cu 2-3 poze pe adresa de e-mail contact@monitorulurbanbn.ro”, a transmis consilierul Nicolae Pavelean.

111 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.