O știți pe Silvia Galben? E profesoară în Bistrița și candideză la europarlamentare din partea PMP-ului! Ce declară!

 -  -  1712072


Partidul Mișcarea Populară are un candidat din Bistrița, pe listele de europarlamntare. Silvia Galben este secretar general al Organizației Județene a Partidului Mișcarea Populară și face parte din echipa lui Ionț Simionca .

 “Vreau să mulțumesc d-lui deputat Ionuț Simionca pentru încrederea acordată și să spun că este o onoare să fiu pe această listă și să fac parte alături de nume care sunt competente :domnul președinte Traian Băsescu, care este cap de listă… alături de acesta este domnul Marius Pașcan, domnul președinte Eugen Tomac… Vreau să subliniez un lucru care nu poate fi trecut cu vedere și anume faptul că am ales echipa potrivită, cu care putem să pornim în lupta această luptă electorală. Am ales o echipă în care devotamentul primează… și vreau să-i mulțumesc domnului deputat. Mă simt apreciată și munca pe care depus-o în această echipă sper să fie cu folos.” – a spus Silvia Galben, la conferința de presă în care și-a anunțat candidatura.

Candidați din Bistrița, la europarlamentare: Doina Pană (PSD), Sorin Roșu Mareș (ALDE) și Silvia Galben (PMP)!

 

Silvia Galben este pe locul 14 pe lista PMP, un loc ne-eligibil, dar această prezență pe liste reprezintă o șansă de afirmare pentru orice candidat. Silvia Galben este profesoară la Școala “Sfânta Maria” și deține funcția de secretar general al Organizației PMP Bistrița-Năsăud.

 

PMP-ul a adunat 10.000 de semnături pe județ și speră să socată 10% la europarlamentare. Din Bistrița mai candidează Doina Pană (PSD, locul 15greu de crezut că e o poziție eligibilă), Sorin Roșu Mareș (ALDE, locul 16, ne-eligbil ).

Traian Băsescu deschide lista și în emisiunile televizate, susținea că fiecare organizație județeană are pe listă un candidat și astfel liderii sunt obigați să se mobilizeze în campanie.

17 bookmark
1 notes
1797 views
bookmark icon

One thought on “O știți pe Silvia Galben? E profesoară în Bistrița și candideză la europarlamentare din partea PMP-ului! Ce declară!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.