O tânără din Năsăud a dispărut de acasă. Poliția efectuează cercetări pentru găsirea ei

 -  -  1123


Poliţiştii din Bistrița-Năsăud desfăşoară activităţi pentru găsirea unei minore de 13 ani, din orașul Năsăud, a cărei dispariţie a fost sesizată în această dimineață.

COVACI BIANCA LORENA a dispărut ieri 13 aprilie a.c., în jurul orei 12:00, din zona stadionului orașului Năsăud unde se afla cu mama sa.

Semnalmentele fetei: înălţime 1,55 m, greutate aproximativ 60 de kilograme, ochi negrii, păr negru cu vârfuri blonde, forma feței rotundă, semne particulare, cicatrici pe antebraț.

La momentul plecării, aceasta purta o bluză de trening de culoare gri cu manșete de culoare verde fluorescent, pantaloni de trening de culoare gri cu paiete pe lateral, încălțăminte de tip sport, de culoare negru cu roz.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minoră sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

În vederea localizării și depistării minorei au fost alertate toate echipajele și efectivele aflate în teren, din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției orașului Năsăud precum și criminaliști. Totodată, acționează în sprijin polițiști ai Biroului de Analiză a Informațiilor.

ACTUALIZARE

Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud informează că minora a fost găsită.

0 notes
248 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *