O tânără fără permis de conducere a provocat un accident în Bistrița

 -  -  11748


 

 

O femeie din Bistrița-Năsăud s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unui autoturism deși nu avea permis de conducere și, în plus, a provocat și un accident rutier. De asemenea, proprietarul mașinii, care la momentul producerii accidentului era pasager în autoturism, s-a ales și el cu dosar penal.

Accidentul s-a produs pe strada Narciselor din municipiul Bistrița și, spre norocul celor două persoane aflate în autoturism, s-a soldat doar cu avarii.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că la volanul mașinii se afla o femeie de 30 de ani, din Bistrița, care nu deținea permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Aceasta, fiind însoțită de proprietarul autoturismului, pasager, și în timp ce conducea mașina pe o stradă din Bistrița, a pierdut controlul direcției de deplasare și a acroșat un gard metalic, distrugându-l pe o distanță de aproximativ 5 metri”.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal atât femeii care se afla la volan, cât și proprietarului mașinii.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea spre conducere a unui vehicul pentru care este necesar  permis de conducere de către o persoană  unei  alte persoane care nu posedă permis de conducere”, au mai precizat reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

 

1 notes
873 views
bookmark icon

One thought on “O tânără fără permis de conducere a provocat un accident în Bistrița

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *