O.Z.N-ul de la Beclean e gata-gata să înceapă în această primăvară! Centrul Legacy e un centru de fițe… accesibil tuturor! Valoarea investiției: 4 MILIOANE de euro, bani europeni!

 -  -  651137


Centrul Legacy va fi perla coroanei turistice, o investiție care va completa investițiile în infrastructura turistică din Complexul Figa! 

Contractul este estimat la 15.5 MILIOANE de lei + TVA (aproximativ 4 MILIOANE de euro, cu TVA inclus), finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional!

Centrul Legacy impresionează prin designul extravagant și a fost proiectat de Sc NOVELTY din București. Locația acestui proiect: în imediata apropiere  Complexului Figa.

Bazine acoperite, spații de joacă și zone de terapie: totul într-un singur proiect!

Complexul Legacy va oferi următoarele servicii și facilități: 

Piscina – gimnastica, sedinte socializare, sedinte innot Bazin tobogane apa Spatii de joaca – tobogane, tunele/labirint, serpentine, saltea gonflabila, piscine cu bile

Facilitati sportive de mici dimensiuni: bazine de inot, bazine recereative, pereti escalada!

Tipuri de functiuni sociale:

Terapii de recuperare a aparatului locomotor (sala de fitness terapeutic, sala de masaj terapeutic, salon de exercitii specifice pentru recuperarea aparatului locomotor, sali de kinetoterapie, dus scotian subpresiune etc.,) pentru persoane vârstnice, persoane in situatii de risc social sau persoane cu deficiente locomotorii;

Terapii de recuperare (unitate de aerosoli, unitate de inhalatii, camera pneumatica,• gimnastica respiratorie la aparate, respiratie in mediu salin, hidroterapie cu apa salina etc.,) pentru persoane vârstnice, persoane in situatii de risc social, sau persoane cu dificultati ale aparatului respirator;

Terapii de stimulare (sala de masaj limfatic, hidroterapie cu apa salina, sali de masaj special etc.,);

Atelier creatie – mici obiecte de decor, pictura, modelaj Spatiu teatru – copii Kinetoterapie – masaj terapeutic Hidroterapie Salina artificiala amenajata subteran Sala preparat si servit masa calda Fresh bar (zona de zi / spa) Sala socializare.

Terapii de recuperare speciale in mediul acvatic (hidroterapie in mediu salin.

Hidroterapii: hidrotermoterapie (bai medicinale generale, bai partiale, bai terapeutice), hidroelectroterapie (bai galvanice), hidrokinetoterapie (bazin mare, bazin trefla, bazin de elongatii etc.,);

Electroterapie: terapii cu curenti de joasa tensiune sau ultrasunete (curenti galvanici, curenti diodinamici, curenti cu impulsuri, curenti exponentiali, electrostimulatoare, sonodynatori), terapii cu curenti de frecventa medie (mediaflux, curenti interferentiali), terapii cu curenti de inalta frecventa (diatermice, ultrasunete, radar, microunde), terapii cu câmpuri electromagnetice (magnetodiaflux, diapuls), fototerapie (ultraviolete, solux, bai de lumina generale sau partiale);

Termoterapii: proceduri cu parafina, namol etc.,

Centru Legacy – un spa de LUX, destinat oamenilor de rând!

Centrul va funcționa în coordonarea autorităților administrației publice locale și va integra servicii sociale de tip educațional, cultural, sportiv, creativ, având ca beneficiari membrii comunității, fără deosebire de vârstă sau gen, inclusiv persoane aflate în dificultăți de integrare socială, risc social sau alte categorii ale comunității locale. Complexul Legcy va oferi servicii complexe, astfel:

Lucrările vor începe după desemnarea câștigătorului, ofertele se află în analiză și în 3 martie vor fi semnate.

Contractul vizeaza urmatoarele componente si activitati:

I. Servicii de proiectare:

– Elaborarea Proiectului Tehnic si a Detaliilor de Executie,
– Elaborarea Documentatiilor pentru obtinerea avizelor, acordurilor si autorizatiilor;
– Elaborarea Proiectului pentru Autorizarea Executiei si a Proiectului pentru Organizarea Executiei,
– Asistenta tehnica din partea proiectantului.

Valoarea contractului : 15.566.017 + TVA.

În 14 martie se semnează contractul! O singură firmă participă la licitație!

Asocierea TCI CONTRACTOR GENERAL SA- PROFESIONAL CONSTRUCT PROIECTARE SRL cu subcontractant IANUS SRL si ALMA INSTAL PRO SRL – este singura entitate care participă la această licitație!

Criterii de atribuire : cel mai bun raport calitate – pret

(pret 94% experienta 6%).

Investiția estimată la 4 MILIOANE de euro se află în licitație, la faza de analiza financiară, iar în 14 martie se va afla câștigătorul. Această lucrare complexă va face ca Becleanul să conteze pe zona turistică din Ardeal și demonstrează că o administrație axată pe fonduri europene reprezintă cheia succesului.   

6 bookmark
5 notes
862 views
bookmark icon

5 thoughts on “O.Z.N-ul de la Beclean e gata-gata să înceapă în această primăvară! Centrul Legacy e un centru de fițe… accesibil tuturor! Valoarea investiției: 4 MILIOANE de euro, bani europeni!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.