Ocol silvic amendat cu 3.000 de lei pentru nereguli privind documentele emise

 -  -  1170


Polițiștii din Bistrița-Năsăud au aplicat o amendă de 3.000 de lei unui ocol silvic din județ, întrucât oamneii legii au constatat că existau nereguli în ceea ce privește completarea avizelor de însoțire a lemnului. 

”La data de 17 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au efectuat controale la un ocol silvic din județ. Verificările au urmărit modul de completare a documentelor cu regim special și introducerea datelor în sistemul informatic SUMAL. Cu această ocazie, au fost sesizate nereguli cu privire la 7 avize de însoțire a materialului lemnos, emise de către ocolul silvic în perioada 12 noiembrie 2019-10 februarie 2020, pentru cantitatea totală de 15,20 mc material lemnos”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum de 3.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de 2.367 lei a fost ridicat în vederea confiscării.

FOTO: arhivă

0 notes
295 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *