Ultimele noutati

Cina “cea de poză”: Liviu Dragnea – Donald Trump, întâlnire pe repede-înainte cu lume-buluc! Doina Pană bagă propaganda: “Un moment “zero”, foarte important pentru România!!! Pentru o Românie respectată!”

Doina Pană consideră întânirea dintre Liviu Dragnea și Donald Trump un moment important pentru țara noastră și a ținut să menționeze acest lucru pe pagina sa de facebook: “Un moment “zero” foarte important pentru România!!! Pentru o Românie respectată!” a scris Doina Pană.

Ce a spus Dragnea despre cina-viteză cu Trump!

“Aseară am avut onoarea de a participa, împreună cu premierul Sorin Grindeanu, la o cină în format restrâns alături de Președintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis președintelui dorința noastră de a duce parteneriatul strategic dintre România și SUA la un alt nivel. Președintele Donald Trump mi-a răspuns: “We will make it happen! Romania is important for us!” A fost un dialog cald și deschis” – a comentat liderul PSD pe pagina sa de facebook!

 

r5

r1

r3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La cina dintre Dragnea și Trump au fost prezenți sute de oameni. După cum se vede în filmare, președintele Americii a făcut o baie de mulțime și s-a așezat în văzul-lumii. La un moment-dat, Liviu Dragnea îi întinde mâna peste masă, după care s-a așezat într-un capăt al mesei. NU este un moment protocolar și cadrul este unul neoficial. De altfel, Donald Trump s-a pozat cu mai mulți oameni care-l ovaționau de pe margine.

 

Hotnews scrie pe larg despre acest moment, pe care Doina Pană îl consideră momentul zero pentru România!

New York Times arată că o astfel de cină costă între 500.000 și 1 milion de dolari. În perioada instalării noului președinte. Casa Albă a oferit această posibilitate tuturor simpatizanților.

zz1TARIFE oficiale pentru o cină cu președintele S.U.A, Donald TRUMP!

 

 

 

 

Europarlamentarul PPE Siegfried Mureșan (foto), notează, pe contul de Facebook:

d4“Agenda lui Donald Trump este plină zilele acestea de întâlniri cu “sponsori”. Biletele la cină costă până la 1 milion $. Când se întoarce Liviu de la Teleorman, nu-l lăsați până nu vă spune cât a plătit!

 

 

 

Întâlnirea dintre Liviu Dragnea și Donald Trump este prezentată de partizanii din teritoriu ca  mare realizare diplomatică. Detaliile sunt lămuritoare și arată că întrunirea a fost forțată, realizată special pentru “poza de pe facebook”, fără impact în relațiile cu S.U.A, ci mai degrabă folosită ca material propagandistic.

 

 
Comentarii

  • Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

    Sper ca o apucat Dragnea sa-i spuna lui TRUMP si la eia de la masa ca BUCURESTI este capitala ROMANIEI, nu Budapesta sau Sofia. Nu de alta, dar Americanii nu prea stiu pe unde se afla tara si care-i capitala. Cu GEOGRAFIA nu le au baietii.

  • Nu s-o fi fript la limbă la această cină caldă la foc automat? O fi pus de o afacere rentabilă pentru el, aceea de a concesiona toate cimitirile din SUA.

Caricatură

Ziar de Bistrita