”Olimpiada Inocenților” a ajuns la cea de-a XII-a ediție. În 10 mai, copiii cu dizabilități din Bistrița-Năsăud se vor întrece în diverse concursuri

 -  -  1064


Fundatia Inocenti – Romanian Children’s Relief organizează o nouă ediție a Olimpiadei Inocenților, eveniment dedicat copiilor cu dizabilități de pe raza județului Bistrița Năsăud.

Devenită deja o tradiție a Inocenților, Olimpiada va cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o “horă” a prieteniei. Și de această dată, vor fi organizate numeroase activități sportive și artistice în care vor fi antrenați toți micuții prezenți” au precizat organizatorii ediției cu numărul XII.

În plus, se caută voluntari care să ofere o mână de ajutor în cadrul Olimpiadei Inocenților: ”Vino și tu alături de noi și scriem împreună încă o pagină din această minunată poveste Inocenți. Suntem în plin proces de recrutare a unor oameni faini care să ne fie alături în ziua în care se va desfășura Olimpiada Inocenților: 10 Mai 2018! Căutăm, așadar, voluntari inimoși, energici și dornici să ia parte la evenimentul dedicat copiilor cu dizabilități” mai precizează organizatorii.

Evenimentul ajuns la ediția cu numărul XII se va desfășura pe data de 10 MAI, în piateța din fața Palatului de Cultură din Bistrița și în apropierea Parcului Municipal.

 

0 notes
189 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *