Orașul Sângeorz-Băi va fi împânzit de camere de supraveghere

 -  -  1388


 

 

Locuitorii orașului Sângeorz-Băi se vor simți mai în siguranță după ce administrația locală va finaliza dotarea cu camere video a orașului-stațiune.

Primarul Traian Ogâgău a anunțat că în diverse zone importante din oraș vor fi montate circa 50 de dispozitive electronice de supraveghere video.

”Pentru că siguranța noastră, a tuturor, este importantă, reușim să implementăm și sistemul de supraveghere în tot orașul. În următorul interval de timp, urmează să fie montate un număr de aproximativ 50 de camere de supraveghere în tot orașul”, a anunțat primarul Traian Ogâgău.

Totodată, tot pentru siguranța cetățenilor, Primăria Sângeorz-Băi va lua măsuri și în zona unor treceri pentru pietoni din oraș.

”În cadrul ședinței Consiliului Local am cerut aprobarea ridicării nivelului a șase treceri pentru pietoni pe strada Izvoarelor dat fiind accidentele grave și nerespectarea vitezei pe acest tronson. Pe aceste supraînălțari poți trece cu 50 km/oră dar nu mai mult, ceea ce e suficient. Siguranța cetățenilor este prioritate pentru noi!”, a mai spus primarul Traian Ogâgău, care a completat că măsura a fost adoptată de consilierii locali.

0 notes
513 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *