Ultimele noutati

I-a intrat! Ludovic Orban e președinte P.N.L și Sighiartău prinde o funcție-cheie la vârful partidului. Devine secretar GENERAL, cum era Oltean pe vremuri!

Ludovic Orban câștigă detașat șefia P.N.L și astfel Robert Sighiartău prinde o funcție-cheie la vârful partidului. Sighiartău devine secretar general de partid, funcție deținută în trecut de Ioan Otean.

La alegerile de azi, Orban a luat 3.518voturi, faţă de 952 cât a primit Cristian Buşoi.

Alegerile interne vor avea loc duminică, dată la care liberalii vor alege funcțiile de la vârf: 4 prim-vicepreședinți, 16 vicepreședinți și 16 funcții de membru al Biroului Politic Național. Funcția de secretar GENERAL este PROMISĂ lui Sighiartău de către Ludovic Orban.

 

s11

s12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orban promite că va lupta împotriva cooperativelor și vrea reforme în PNL, astfel încât fiecare filială să aibă propria strategia. Acesta susține că NU se va băga să facă listele de consilieri locali, județeni sau de parlamentare. Una din măsurile inițiate de Orban la nivel de partid:

– președintele de filială NU poate fi demis așa ușor. De la centru, președintele va putea fi demis doar cu 2/3 din voturile Biroului Politic Național, organism din care fac parte membrii aleși în urma Congresului, dar și toți președinții de filială.

Ludovic Orban a fost susținut de Robet Sighiartău, Stelian Dolha, Sorin Hangan, o mare parte a Organizației Municipale, în timp ce Bușoi a fost susținut de Ioan Turc și de oamenii fideli lui din întreg județul.

Citiți și:

aa0-Copy1-800x400

Ludovic Orban vrea să fie chitara întâi și promite un PNL descentralizat, fără ca Bucureștiul să decidă decapitări în teritoriu!
Caricatură

Ziar de Bistrita