Ordinul de începere a lucrărilor la Școala Gimnazială numărul 4 din Bistrița a fost semnat

 -  -  1214


 

 

Primăria municipiului Bistrița a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare și modernizare a Școlii Gimnaziale numărul 4, astfel că întreaga zonă din jurul clădirii va deveni în curând un șantier. Primăria Bistrița îi avertizează pe locatarii din blocurile situate în apropierea unității de învățământ că există posibilitatea ca unele locuri de parcare ale acestora să fie ocupate pe perioada executării lucrărilor.

”Pe parcursul execuției lucrărilor, în anumite perioade de timp și în zone adiacente obiectivului, este nevoie să se realizeze împrejmuiri provizorii care vor ocupa, pe perioade relativ scurte de timp, anumite parcări de reședință din zona obiectivului. Subliniem faptul că aceste împrejmuiri provizorii se vor amenaja pentru activități ce pot afecta siguranța pietonilor și siguranța autoturismelor ce au parcarea de reședință în aceste zone (de exemplu: lucrări de demolare șarpantă existentă, lucrări speciale fațade, etc). Pentru diminuarea disconfortului creat s-a amenajat o parcare provizorie în incinta școlii, lânga terenul sintetic de sport, cu acces din zona de lângă punctul termic existent, care este deja disponibilă”, au precizat reprezentanții Primăriei Bistrița.

În ceea ce privește lucrările de reabilitare și modernizare a Școlii  Gimnaziale numărul 4 din Bistrița, acestea sunt asigurate din fonduri europene, administrația locală reușind să obțină finanțare de circa 20 de milioane de lei pentru acest obiectiv de investiții.

Proiectul prevede reabilitarea, modernizarea, echiparea și dotarea imobilelor Corp A (regim de înălțime P+2), Corp B (regim de înălțime P+3) și Corp C (regim de înălțime P+1) ale școlii. De asemenea, în proiect a fost cuprinsă și modernizarea sălii de sport, dar și amenajarea curții și a spațiilor verzi aferente unității de învățământ.

La finalul lucrărilor, cei 900 de elevi ai Școlii Gimnaziale numărul 4 vor beneficia de condiții mult mai bune de studiu.

0 notes
339 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *