” Organizare, stil și eficiență – promoționalele UNIKA” (P)

 -  -  1423


Organizare, stil și eficiență – promoționalele UNIKA

 

 

Orice om de afaceri își dorește să fie organizat, să aibă stil și să fie eficient în toate activitățile pe care le desfășoară. Toate aceste trei criterii pot fi îndeplinite chiar de promoționalele UNIKA. Vă ajută să fiți organizați, prin utilitatea lor, sunt produse din materiale de calitate superioară care le conferă un aspect deosebit și conduc către un mod de lucru eficient. Mai mult decât atât, ele pot fi dăruite și drept cadou partenerilor de afaceri, UNIKA deținând stocuri mari și având prețuri de producător.

Iată câteva promoționale e-store pe care UNIKA le propune pentru anul ce urmează!

 

Mapă pentru documente e-store

Hârtii, documente, laptop, agenda, notes sau orice altceva poate fi purtat în această mapă documente piele naturală. Pe cât de utilă este, pe atât de mult surprinde prin design. Ca să fiți siguri că nu pierdeți lucrurile importante pe care le țineți în această mapă, UNIKA a aplicat sistemul de închidere cu fermoar, dar nu a uitat nici să confere eleganță produsului. Cum a reușit să producă acest produs respectând toate aceste criterii? A folosit pielea naturală, material de calitate superioară, și a gândit un design care să se potrivească foarte bine cu ținutele office. Este un produs unisex, care poate fi purtat atât la birou, cât și la întâlnirile cu partenerii. În plus, poate fi o idee de cadou pentru cei cu care colaborați sau chiar pentru angajați.

Portofel carduri

În zilele noastre, cardurile au luat locul banilor. Așa că odată cu această schimbare, a apărut și necesitatea unor portofele carduri. UNIKA produce astfel de accesorii, utile mai ales pentru cei cu un program încărcat, care nu își permit să piardă timp nici măcar pentru a căuta un card într-o geantă imensă unde mai există și alte lucruri. Portofelul pentru carduri din gama e-store este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați, fiind produs din piele naturală non-alergică. Prin unicitatea pielii naturale, este foarte ușor de recunoscut. Accesoriul are un format modern și ergonomic pentru poșetă și buzunar. Puteți fi siguri că “nu pierdeți” cardurile din el, pentru că are sistem de închidere cu magnet, iar cele 4 compartimente au fost gândite strategic în acest sens. Culorile alese sunt unele clasice, tocmai pentre a se asorta ușor cu orice ținută.

Portofel pentru călătorie

Cine iubește călătoriile, se va îndrăgosti de acest accesoriu la prima vedere. Este bine știut faptul că atunci când cineva pleacă într-o călătorie, trebuie să aibă mare grijă unde își depozitează actele și banii. Ei bine, UNIKA s-a gândit și la iubitorii de traveling și a creat acest portofel pentru călătorie, unde să vă puteți depozita banii, actele, cardurile, ba chiar și telefonul. Produsul este realizat din piele ecologică de bună calitate, ce imită foarte bine aspectul de piele naturală, în patru game de culori – puternice, moderne și ușor de asortat, atât “la costum” cât și la “blugi”.

Vestea bună în ceea ce privește acest produs este că poate fi achiziționat și în setul de călătorie ce completează cu o baterie externă și un tag de bagaje. Cu acest portofel, puteți călători oriunde în lume fără să vă faceți griji.

Lista cu produsele promoționale din gama e-store nu se oprește aici. UNIKA vă așteaptă pe site pentru a descoperi întreaga colecție. Nu se știe niciodată când aveți nevoie de un produs de calitate, util și creat cu foarte mult bun gust.

0 notes
548 views
bookmark icon

Write a comment...

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *