Ultimele noutati

VIDEO: Cristian Pomohaci chemat la audieri de urgență, la Arhiepiscopie! A venit îmbrăcat în preot și a fost primit cu osanale și aplauze de fanaticii săi!

Cristian Pomohaci a fost audiat astăzi în cadrul Arhiepiscopiei Albei, pentru a-și susține punctu de vedere în cazul înregistrărilor cu tentă sexuală. În curtea instituției a sosit un grup de susținători ai lui Pomohaci. Aceștia l-au primit cu aplauze și cu osanale pe preotul – cântăreț, au rostit rugăciuni și l-au așteaptat pe mentorul lor să iasă de la audieri.  În curtea Arhiepsicopiei, susținătorii lui Pomohaci au cântat imnuri religioase și au ținut discursuri. Fanaticii lui Pomohaci consideră că este vorba de un linșaj mediatic și înregistrările în care Pomohaci îi face avansuri sexuale unui tânăr de 17 ani, ar fi FALSE.

 

 

Cântărețul de muzică populară Cristian Pomohaci a fost înregistrat-audio când făcea avansuri sexuale unui tânăr. Discuția a avut loc în mașina lui Pomohaci. Înregistrarea-audio a ajuns la Ziar de Cluj, primii care au făcut dezvăluirea. Știrea a fost preluată de PRO TV și ulterior de toată mass-media națională și locală. Figură controversată, Pomohaci a avut mai multe mustrări din partea Arhiepiscopului Irineu Bistrițeanul, sub jurisdicția căruia se află parohul din Moșuni (localitate în județul Mureș).

Ancheta jurnalistică, pe larg o puteți citi AICI 

po1

pomo3

pomo2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

pom2

p0

 

 

 

 

 

 

“Sunt abateri disciplinare, legate de ascultarea de episcop între compatibilitatea de preot și cea de artist și altele. Arhiepsicopia a demarat o anchetă internă și dacă acuzațiile se vor dovedi a fi adevărate, acel dosar va fi înaintat către Consistoriul Eparhial, care are în competență excluderea din cler a părintelui Cristian.” a declarat pentru Pro TV, Oliviu Butoi, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Albei .

foto – video: ziarulunirea.ro

Citiți și: 
s0Anchetă internă în cazul Cristian Pomohaci! Va fi EXCLUS din preoție, dacă înregistrările cu avansurile sexuale sunt “pe bune!”
Caricatură

Ziar de Bistrita