Ovidiu Crețu, primarul lui 16 la sută! Bistrița, capul sub pernă!

 -  -  41113


P.S.D a zdrobit tot ce se putea zdrobi și a defilat în alegerile locale. Pe municipiu s-a înregistrat CEA MAI SLABĂ prezență la vot din istorie: 65 la sută din bistrițeni NU au ieșit la vot, din diferite motive: că nu ai pe cine alege, că toți sunt la fel, că NU fac nimic și numai promit etc.

Mașinăria de partid și propagandă a P.S.D a contat enorm și Crețu va conduce orașul deși are 16 la sută din numărul de voturi posibile.

Dreapta e fărâmițată și e în picaj liber din 2012 încoace, de când s-a creat balaurul roșu. NU își găsește liderii și asta trebuie să le dea de gândit. Scorul obținut de Johannis NU le-a aparținut, la fel cum scorul luat de P.S.D pe Bistrița este succesul celor 16 la sută. Cu toate astea, atitudinea celor din PSD e că au obținut 100% și au cucerit TOTUL. Acum au acces la bugete de sute de milioane de euro și pârghii importante în toate instituțiile. Fără opoziție se instaurează partidul-Stat. Demokratia (“puterea poporului”) s-a transformat în P.S.D – crație.

Radu Moldovan jubilează prin județ și i-a umilit pe toți, mai ales de când l-a făcut pe Borș primar de-al lui și a câștigat Maieru cu adversarul său de acum 4 ani pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. În plus, P.S.D a furat de la liberali Dumitrița, Rodna și Tiha, comune importante care vor da voturi la parlamentare, iar așa-zisul partid al primarilor (cum zicea Oltean că se numește PDL-ul transformat în PNL) e dinamitat.

La Consiliul Județean și Local vor intra tineri de pe lista PSD ce vor vota “la pedală” și toată opoziția își poate pune bocceluța-n băț pentu că NU contează la formarea majorității. Se culeg roadele unui relax de la ședințele unde Moldovan putea dormi de-amiază, că opoziția se uita la ceas să poată bifa onorariul ne-cuvenit.

E incredibil că pe Slătinița a ieșit Crețu-primar, unde oamenii NU au apă și asfalt și Crețu le-a zis-o în față că numai prin 2020 s-ar putea să aibă. Cu titlul FALS de cel mai bun primar din țară, Ovidiu Crețu a dovedit că poate fi jupân cu 16 la sută din voturile posibile și va da directivele pe încă 4 ani. Bistrița, capul sub pernă!

 

 

 

 

 

4 notes
238 views
bookmark icon

4 thoughts on “Ovidiu Crețu, primarul lui 16 la sută! Bistrița, capul sub pernă!

    Write a comment...

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *